Facebook iPhone Android APK indir 2016

media 2411

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

facebook android apk indir,facebook apk ücretsiz,facebook cep telefona yükleme kurulumu,2017 sürüm güncellemesi

Android ve iOS iPhone işletim sistemlerinde Facebook uygulamasını programını telefona ücretsiz indirip kurabilirsiniz. APK dosyası indir kur.

teknik destek

Android cep telefonu ve tablet için Facebook’ u buradan indirebilirsiniz. iOS iPhone için Facebook uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Facebook kullandığınız için teşekkür ederiz! Sizin için bizim app daha iyi hale getirmek için, her 2 hafta App Store güncellemeler getirecek. Ayarlar> giderek (buraya kontrol olmadan) otomatik olarak iTunes ve App Store’u> Otomatik İndirme uygulamasını güncelleyebilir ve Güncellemeler dönüm. Facebook uygulaması her güncelleme hız ve güvenilirlik için iyileştirmeler içerir. Diğer yeni özellikler mevcut hale geldikçe, biz app sizin için o vurgulamak gerekir.

facebook apk indir 2016,facebook android apk

Arkadaşlarınızı ne kadar olduğunu neler yaptıklarını paylaştıklarını görebilirsiniz.
Güncellemeleri, fotoğraflar ve videolar •
• haberdar olun zaman yazılarda gibi arkadaş ve yorum
• Metin, sohbet ve grup konuşmaları
• Çalma oyunlar ve kullanmak sevdiğiniz uygulamalar Bizim Veri Kullanımı Politikası, Terimler ve bizim App Store açıklaması yasal bölümdeki diğer önemli bilgi okuyun. Arka planda çalışan GPS Devamı kullanımı pil ömrünü önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Bunu gerektiren isteğe bağlı özellikler açarak bize izin vermedikçe Facebook arka planda GPS çalışmaz.

Son Güncelleme: 14.03.2017 02:50