Facebook Lite Nedir APK Yeni Sürüm indir

media 3735

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook Lite Nedir APK Yeni indir,Facebook Lite Uygulaması Yükleme Programı indirme Nereden Nasıl Yapılır?Yeni Son Sürümü Download Link Adresi

Facebook Lite Nedir Facebook APK Yeni Son Sürüm indir Yükle

Facebook Lite Nedir APK Yeni Sürüm indir. Android Facebook Lite Uygulaması Yükleme Programı indirme Nereden Nasıl Yapılır? Yeni Son Sürümü 2015 Download Link Adresi

teknik destek

Facebook Lite: Hızlı yükleme az yer kaplama, hızlı veri ile daha verimli. Sınırlı ağ bağlantısı ile 2G ağları ve alanlar için tasarlanmıştır. Arkadaşlarınızla ve gruplar ile konuşma, mesajlaşma ve bildirim kontrolü yapabilir yorum yazabilir ve arkadaşlarınızın neler paylaştığını görüntüleyebilirsiniz. Facebook bu uygulamayı ücretsiz olarak sunmaktadır.

Facebook Lite şuan için 50 bin kullanıcıya ulaştı. Bu uygulama internet kullanımında daha az veri tükettiğinden kota dostu bir uygulamadır. Facebook Lite, Google Play Store mağazasında yerini aldı. Program 2G bağlantıda dahi verimli ve daha hızlı çalıştığını ekleyelim.

Google Play Store mağazasında aldığı yorum ve beğeni gayet başarılı bir uygulama olduğunun kanıtıdır. Facebook yeni sürümü daha az veri kullanır ve tüm ağ koşullarında çalışır.

Facebook Lite Nedir APK Yeni Sürüm indir

Facebook Lite Nedir Android Facebook APK Yeni Son Sürüm indir

Son Güncelleme: 24.03.2017 20:02