Clubhouse hesap nasıl kapatılır iletişim

media 115

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Clubhouse ücretli mi veya ücretsiz midir diye araştıranlar oluyor. Çoğunlukla iş gören Premium üyeliği olmakta ve denemeden sonra hesap silmek için yazımızı okuyunuz.

Clubhouse, bir çok haber sitesinde yer alan ve daha düne kadar Türkiye’ de pek duyulmayan ama bir ünlünün attığı Tweet ile gündeme gelen ağ için destek alanında ne yapılabilir kısa bir açıklamamız olacak. Sonrasında Clubhouse hesap silme resimli şekilde nasıl yapılır adım adım yer vereceğiz.

teknik destek

Bu haberde sıkıldıktan sonra ya da ücretli sürümle devam etmemek adına ücretsiz sürümün yetersiz olmasından dolayı hesabını kapatmak isteyenler için detayları aşağıya ekledik.

Öncelikle hesabımı kapatamıyorum diye şikayet edenler için yapılacak işlemler:

  • Bir uyarı ekrana geliyorsa bununla Google’ dan araştırınız. Tarayıcının gizli sekmesinden işlme yapınız.
  • Banlanma gibi problemlerden dolayı farklı bir internet ve cihazla yapılmaya çalışılabilir. WiFi kullananların modemini yeniden başlatıp işlem yapmalarını öneriyoruz.
  • Sıkıntıyı test etmek adına profilinize girerek bir şeyleri değiştirmeye çalışınız. Uyarı verirse kısıtlama olabilir. Şikayet nedeniyle ya da şüpheli görülerek engellenmesi gibi.
  • VPN belki işinizi görebilir.
  • Ayarlardan mail değiştirilebilir veya başka bir yöntemle doğrulama yapılması sorunu çözebilir.
  • Telefon üzerinden uygulama ile işlem yapanlar versiyon uyumsuzluğu yaşıyor olabilir.

Bunlar olası aklımıza gelen öneriler. Her şeye rağman çözülmeyen durumlarda Clubhouse iletişim https://clubhouse.io/contact alanında bulunan e-posta ve diğer önerileri deneyebilirsiniz.

Clubhouse hesap silme için yapacaklarınız:

  1. Telefon ya da bilgisayardan https://app.clubhouse.io bağlantısını kullanın.
  2. Hesabınızı girin ve aşağıdaki sol aşağıdaki profile dokunun.
  3. “Settings” bölümünden. “Delete Account” ile işlemi yapınız.
  4. Onay yazısını gördüyseniz bir açıklama alanı açılıyorsa okuyunuz.

Uygulamanın Türkçe dil desteğinin olmadığını belirtelim. Yardım için bir talep göndermek isteyenler İngilizce yazabilir. Başvurunuzu yaptınız ve dönüş olmadığında belli bir günden sonra aynı işlemler tekrarlanabilir.

Clubhouse hesap nasıl kapatılır iletişim

Bu sistemden yararlanacakların güvenlik tarafında dikkat edilecek alanlara bakmalarını öneriyoruz. Clubhouse kaldırmayı düşünenlerinde önce hesap iptalini yapmaları ve sonrasında kaldırmalarını öneririz.

Son Güncelleme: 06.02.2021 21:15