Windows 10 ISO Format CD DVD Flash Disk Belleğe Aktarma Kurma

media 3868

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 10 ISO Format CD DVD Flash Disk Belleğe AktarmaWindows 10 iso Dosyasını CD Çevirme,Windows 10 USB Flash Belleğe Nasıl Atılır,Diskten Kullanma

Windows 10 ISO İndir CD DVD Flash Disk Belleğe Atma Yükleme

Windows 10 ISO formatı nasıl kullanılır nasıl flash bellekten bilgisayara yükleme kurma yapılır? ISO formatı ile CD DVD flash disk kullanılarak Windows 10’u kurma. Windows 10 cd yada flash bellekten kurulumunu yapma.

Windows kurulumu iso veya img dosya uzantısını kullanarak Windows disk görüntüsü yazıcı ile kaydedip CD veya DVD ile yazılabilir.Bu konuda internette bir çok program mevcut örnek ISO uzantısını USB flash disk’e atma ya da cd atma yazıp arattığınızda programları bulabilirsiniz.

Windows ISO Formatı CD veya DVD Aktarma Adımları;

 

 

  1.  

    Disk yazıcınıza kaydedilebilir CD, DVD veya Blu-ray Disc takınız.

  2.  

    Bilgisayarı simgesini yada yazısını tıklayınız.

  3.  

    Windows Gezgini’nde, disk görüntüsünü bulun ve çift tıklayınız.

  4.  

    Birden çok disk yazıcınız varsa, Windows Disk Görüntüsü Yazıcı’daki Disk yazıcı listesinden kullanmak istediğiniz yazıcıyı tıklayınız.

  5.  

    (İsteğe bağlı) Disk görüntüsünün diske düzgün yazıldığını doğrulamak isterseniz, Yazdıktan sonra diski doğrula onay kutusunu seçin.

     

    Disk görüntüsü dosyası bütünlüğü önemliyse (örneğin, ürün yazılımı güncelleştirmesinin bulunduğu bir disk görüntüsü), bu onay kutusunu seçmelisiniz.

  6.  

    Diski yazmak için Yaz‘ı tıklayınız.

  7.  

 

Windows Kurulum Notları;

 

  •  

    Bilgisayarınızda üçüncü taraf CD veya DVD yazma programı yüklüyse, disk görüntüsü dosyasını çift tıklattığınızda o program açılır. Böyle olur ve bunun yerine disk görüntüsü dosyasından CD veya DVD yazmak üzere Windows Disk Görüntüsü Yazıcı’yı kullanmak istiyorsanız, disk görüntüsünü sağ tıklatın ve ardından Disk görüntüsünü yaz‘ı tıklatın.

  •  

    Windows Disk Görüntüsü Yazıcı uygulamasını kullanarak disk görüntüsü dosyaları oluşturamazsınız. Disk görüntüsü dosyası oluşturmak için üçücü taraf CD veya DVD yazma programı ya da CD veya DVD’den disk görüntüsü dosyaları oluşturmanızı sağlayan başka bir program kullanmalısınız.

  •  

Windows 10 ISO Format CD DVD Flash Disk Belleğe Aktarma Kurma
 

Son Güncelleme: 25.03.2017 20:25