Skype Uygulaması iPhone Android APK 2016 indir

media 2411

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

skype uygulaması, android skype ios iphone ücretsiz indir Skype uygulamasını Android APK resmi adresinden indirebilirsiniz. iOS programı ücretsiz indirebilirsiniz.

Skype uygulaması Android ve İOS işletim sistemleri için ücretsiz resmi sitesi ve mağazalardan indirebilirsiniz. Skype ile ilgili sorunlar için destek hattından yardım alabilirsiniz.

teknik destek

  • Anlık mesajlaşma – Ücretsiz bire bir mesajlaşma ve grup sohbetleri sayesinde arkadaşlarınıza istediğiniz zaman ulaşın.
  • Arama – En önemli sohbetlerinizi ve kişilerinizi kolayca bularak takip edin.
  • Ücretsiz sesli ve görüntülü çağrılar – Dünyanın neresinde olursa olsun arkadaşlarınız ve ailenizle istediğiniz kadar konuşun.
  • Cep telefonlarına ve sabit hatlara çağrılar – Düşük ücretli çağrılar ve kısa mesajlarla Skype’ta olmayan arkadaşlarınızla bile iletişim kurun.
  • Dilediğiniz kişiyle, dilediğiniz yerde sohbet edin – Skype, arkadaşlarınızın veya ailenizin kullandığı tüm cihazlarda kullanılabilir: Akıllı telefonlar, tabletler

Skype Android cep telefonu ve tabletler için sistem gereksinimleri neler

*Android için Skype’ın en son sürümünü (Skype 5) çalıştırmak için Android OS sürüm 4.0 veya sonraki bir sürümü gerekmektedir. Android OS 2.3 veya sonraki bir sürümünü çalıştırıyorsanız Android için Skype 4 kullanabilirsiniz.
♦Cihazınızda ne tür bir işlemci bulunduğunu da bilmeniz gerekiyor. Emin değilseniz cihazın kullanıcı kılavuzuna bakın veya üreticisine başvurun. Aşağıdaki işlemciler için:

Skype Uygulaması 

  • ARMv7 işlemciler (veya yönerge kümesini çalıştırabilen diğer işlemciler): Skype tam olarak desteklenir.
  • ARMv6 işlemciler: Skype bu cihazlarda çalışabilir ancak görüntülü çağrı desteklenmez. ARMv6 işlemcili cihazlara örnekler: Samsung Galaxy Ace, HTC Wildfire.
 

Skype iOS iPhone cep telefonu ve tabletler için sistem gereksinimleri neler

*iOS için Skype’ın en son sürümünü (Skype 6) çalıştırmak için iOS7 veya sonrası gerekmektedir. iOS 5 veya iOS 6 çalıştırıyorsanız iOS 4.17.3 için Skype (iPhone’da) veya Skype 4.18 (iPad’de) kullanabilirsiniz.

 

skype uygulaması 2016,skype ücretsiz indir android

Skype uygulamasını ücretsiz Android APK iOS iPhone cep telefonu ve tabletlerde kullanabilirsiniz. Programı indirme adresi resmi mağazalarıdır. Güncel 2016[/caption]
 
Son Güncelleme: 26.06.2018 15:33