Samsung Galaxy S5 İnterneti Bilgisayara Telefona Paylaştırma

media 4074

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung telefondaki interneti bilgisayara telefona paylaştırma nasıl yapılır? Galaxy S5 internet paketini tablet bilgisayar laptopa paylaştırma dağıtma ayarları.

Galaxy S5 telefonda bulunan internet paketi başka cep telefona, tablete ve bilgisayara laptop’a paylaştırma nasıl yapılır ?

teknik destek

Samsung Galaxy S5 cep telefonunda bulunan internet bağlantısını başka cihazlara nasıl paylaştırılır resimli anlatıma bakarak yapabilirsiniz. Sorun oluşursa bu habere yorum bırakabilirsiniz. Ama aldığınız hatanın detayları ile yazınız.

Ayarlar bölümünden internet paylaşımı ve wifi alanına giriş yapıp yapılandır bölümünde bulunan ssıd yani kablosuz ağ adına istediğiniz bir ad yazıp wpa2 seçip şifrenizi belirleyerek bağlantınızı yapabilirsiniz.Şifre ve ağ adında Türkçe karakter kullanmayınız.

Hotspot kablosuz bağlantı sorununda şifreleme tipi ve ağ adına dikkat ediniz.

Galaxy S5 interneti bilgisayara tablete telefona dağıtma

Galaxy S5 interneti tablete dağıtmainterneti telefona dağıtmainterneti bilgisayara dağıtmaGalaxy S5 interneti bilgisayara tablete telefona dağıtma

Bazı cihazlarda yazılım uyumsuzlığundan dolayı ağ bağlantısında sorun oluşabiliyor. Analiz için başka cihazları deneyiniz.

Son Güncelleme: 07.04.2017 14:23