App Store iletişim telefon numarası

media 1141

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple iPhone telefondan aşınan uygulama için şikayet etme adresi ve App Store telefon numarasının yer aldığı haberimizde genel sorunlar için destek isteyebilirsiniz.

Apple’ ın mağazasından satın aldığınız uygulama için destek almak istiyorsanız uygulamanın destek adresinden sorulan soruya cevap verilmiyorsa o zaman aşağıda sizin için hazırladığımız iletişim adreslerini kullanabilirsiniz.

teknik destek

App Store yanlışlıkla satın alınan uygulamanın iadesi veya otomatik yenilenmesini engellemek için iTunes’ den hesap geçmişi veya iPhone telefondan satın alma geçmişine göz atabilirsiniz. Bazen uygulamada yanıltıcı açıklama olabiliyor. İşte bu durumu şikayet ederek ücret iadesi talebi oluşturulabilir.

App Store destek hattı veya müşteri hizmetlerine ulaşamazsanız özel yardım hattımızı arayabilirsiniz. 

Verdiğimiz adresle ister Apple sizi araması için kayıt bırakabilir ve istersenizde aramadan önce sorunu yazarak aradığınızda çözüm talep edebilirsiniz.

App Store iletişim telefon numarası

App Store telefon numarası

App Store iletişim numarası 0216 2821511 ve bu genel bir numarası. Her türlü desteği vermeyebiliyorlar. Ama aşağıda verdiğimiz adres direk App Store ile alakanı yardım sekmesi.

App Store iletişim için buradan talep oluşturabilirsiniz. Aldığınız cevapla sitemizi ziyaret edip yorum bırakırsanız diğer insanları aydınlatmış olursunuz.

Son Güncelleme: 11.10.2018 04:29