Angry Birds Transformers Android Play Store'de Ücretsiz indirme

media 3890

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Angry Birds Transformers Android Play Store'de Ücretsiz indir,Angry Birds Transformers oyununu Android APK ücretsiz indir yükleme.Kurulumu nereden yapılır

Angry Birds Transformers Android Telefona Google Play Store‘den Ücretsiz İndirip Yükleyebilirsiniz

Angry Birds Transformers Android tablete ve cep telefonuna nasıl yüklenir? Angry Birds Transformers Android cihaza indirme yükleme. Ücretsiz olarak Google Play Storeden Angry Birds Transformers APK indiriniz kurulumda her hangi bir sorun olursa bizden destek alabilirsiniz.

teknik destek

En çok oynanan oyunlardan biri olan Angry Birds ücretsiz olarak Google Play Store‘de yerini aldı.Mağazadan “Angry Birds Transformers” yazıp aratıp cihazınıza indirebilirsiniz.

Angry Birds Transformers Oyunun Özeti: Oyunda cesur kahramanlar olarak Red Optimus Prime olarak, Chuck Bumblebee olarak yer alıyor. Kahramanlar lazerli arabalara dönüşüyorlar ve kolları, bacakları’da var. Bu özellik yeni bir yeniliktir.

Angry Birds ve Transformers oyunda 3 boyutlu çarpışıyorlar, yumurta ateşleyicisi, yumurtaları gözü dönmüş domuz adasını talan eden robotlara çevirdi onları kim durdurabilir !

Cesur araba kuşları domuz adasını yalnız kurtarmazlar  düşmanlarını durdurmak için istemeseler’de deceptidomuzlarla işbirliği yapmak durumunda kalacaklardır.

  • Saldırı yeteneklerine sahip bir kahramanlar ve caniler kadrosunu kullanabilme
  • Sapanı bırakıp önemli bir ateş gücünü yanınıza alabilirsiniz.
  • Tehlikelerden kaçmak için Araba, kamyon, tank veya uçağa dönüşebiliyorlar
  • Her Transformer için yeni gelen yenilikler ve güçlü silah sistemi
  • Büyük bir saldırı için bir arkadaşın karakterini ödünç alabiliyorsun
  • Botlarını açmak, canlandırmak veya güçlendirmek için onları tara

Oyunun bazı özellikleri için internet bağlantısı gerekebilir. İlk defa oynayanlar için bir defalığına internetten ek paketleri indirebilirsiniz

Angry Birds Transformers Android Play Store'de Ücretsiz

Son Güncelleme: 26.03.2017 14:51