Telefonum Kendiliğinden İnternete Bağlanıyor

media 3419

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android cep telefonum kendiliğinden internete bağlanıyor ve kapalı olan mobil veri bağlantısını açıyor. Kendiliğinden internet açılıyor internete giriyor nedeni çözümü.

Cep telefonlarında bazen görülen kendi kendine mobil verinin açılması, internet‘ e girmesi ya da veri internet bağlantısını açıp uygulama ya da oyun indirmeye çalışmasına defalarca şahit olmuşumdur. Bu sorunun iki nedeni var. Birincisi özellikle Android telefonda olan virüs bulaşması. İkincisi ise yüklü olan Rom ya da telefona gelen güncellemenin sorunlu olmasından.

teknik destek

Android telefona güncel bir antivirüs programı yükleyip virüs taraması yapınız. Tercihen Avast ya da 360 Security indirebilirsiniz. Virüs uygulamasını Android resmi marketinden Google Play Store kanalı ile indirmeniz önerilir.

Telefon Kendiliğinden İnternete Bağlanıyor

Android sürümü için ya yeni bir güncellemeyi beklemeniz ya da yeni bir Rom atmanızı öneririm. Telefonunuz orjinal değilse ya da kullandığınız telefon marka firması artık güncel sürümleri çıkarmıyorsa. Cyanogenmod Romları denemenizi tavsiye ederim.

İnternet bağlantı sorunu ile ilgili son öneri olarak telefon içerisinde önemli verileriniz varsa telefonun yedeğini alıp hard reset atmanız önerilir.

Android Cep Telefonum Kendi Kendine İnternet Bağlantısını Açıyor Nedeni ve Çözümü Nedir

Telefonum Kendiliğinden İnternete Bağlanıyor

Son Güncelleme: 22.03.2017 09:43