Tinder hesabı nasıl kapatılır? Adım adım resimli anlatım

media 405

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Tinder hesabı nasıl silinir? Çok sayıda sosyal uygulamaların yer aldığı dünyamızda insanların zamanlarını hızla tüketen uygulamalar bazen sıkıldığımızdan kaldırmak isteriz.

Tinder uygulaması, akıllı telefonlar adına geliştirilmiş, konum zeminli bir arkadaşlık uygulaması olarak tanımlanmaktadır. Bu uygulama, yer aldıkları kesime yakın kullanıcıları birbirleriyle eşleştirmektedir. Beğenme ya da beğenmeme seçeneklerini kullanıcılarına sunar. Facebook hesabı ile bağlantı sağlayarak oluşturulmuş olan Tinder hesabınız aracılığıyla yeni arkadaşlık baları kurabilirsiniz. Konu kapsamında Tinder hesabı nasıl kapatılır? Sorusuna cevap vermeye çalışacağız.

teknik destek

Sosyal ağlar arasıdan bilinen ama diğer uygulamalara göre Türkiye’ de pek popüler olmayan uygulama Tinder’ de ön plana çıka yanı flört odaklı olması. İşte bazıları içeriğinden veya sonradan sıkıntı çıkaracağını düşünerek Tinder hesap silme işlemini yapmak isteyebiliyor.  

Yazımızda Tinder hesabı nasıl silinir ve hesap silinmiyor gibi durumlar için bilgilendirme içeriğini bulacaksınız. Öncelikle yapacağınız işlemde paylaşımlar dahil her şeyiniz silinecek. Düşünmeniz için size geçici silme işlemi yapılacak ve verilen gün dolduğunda tamamen silinecek.

Tinder hesabımı silemiyorum diyenler için;

  • www.help.tinder.com/hc/tr/requests/new girin
  • Yardımcı olabiliriz altındaki boş alana dokunun
  • Tincer’ in özelliği çalışmıyor seçilerek devam edilsin  
  • Dönüş mail hesabını yazın  
  • İsteğe bağlı telefon numaryası eklensin ve kalan bölümler mantıklı olanla devam edilsin

İsteyen güvenlik endişesi başlığıyla devam edip açıklama kısmına sorununu yazabilir.

Tinder hesabı nasıl kapatılır? Adım adım resimli anlatım

Tinder hesabı nasıl silinir?

Tinder hesap kapatma işlemi esasen son derece kolay ve pratik bir şekilde halledilebilmektedir. Mevcut hesabınızı kapatabilmek adına uygulama üzerinden hesabınıza giriş sağlayabiliyor olmanız kâfidir.

  • + Giriş sağlandıktan sonra Tinder uygulamasında profil sekmesi kısmına gelin ve burada Ayarlar seçeneğine basın.
  • + Ekranı aşağıya doğru çekin, Ayarlar kısmının en altında yer alan Hesabı Sil bağlantısına tıklayın.
  • + Burada karşınıza bir ekran çıkacaktır. Eğer ‘Hesabımı Gizle’ seçeneğini işaretlerseniz Tinder hesabınız dondurulmuş olacak, başkaları bu profili göremeyecektir.

Yalnız biz hesabı silme konusunu açıklığa kavuşturmak istediğimiz için bu alanda “Hesabımı Si”l seçeneğini işaretliyoruz. Bunun akabinde hesap kapatma sebebini ifade edebileceğimiz bir pencereyle karşılaşacağız.

Örneğin; ‘Tinder Hesabından Hoşlanmadı’ seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Daha sonrasında geri bildirim maksatlı nedenleri belirtip altta bulunan “Gönder ve Hesabı Sil” seçeneğini işaretleyin.

+ Son adımda da açılan uyarı penceresinde yeniden ‘Hesabımı Sil’ yazısınız seçiniz. Böylece Tinder hesabı kapatma işleminiz başarıyla gerçekleşmiş olur.

Son adımlarda işlem tamamlandı ve Tinder geçici olarak kapatma işlemini uygulamış oluyor. Geçiciden kastımız 30 gün hesabı devre dışı bırakıyor ve bu süre dolduktan sonra hesap tamamen kapanıyor. Bu süe içerisinde tekrar hesabınıza girerseniz otomatik hesap açılmış oluyor.

Tinder hesabı nasıl silinir?

Son Güncelleme: 18.04.2020 13:56