Hello Neighbor 2 minimum sistem gereksinimleri

media 273

Son güncelleme 11 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Hello Neighbor 2 oyunun alfa sürümü ücretsiz indirmeye açıldı. Oyun için minimum sistem gereksinimleri ve öneri gereksinimi resmi sitede yer aldı.

Bir zamanlar adından söz ettiren oyunlar arasında bulunana Hello Neighbor için yeni bir sürüm çıkarıldı. Oyunun ilk fragmanı yayınlandı ve Steam’ de ücretsiz indirmeye açıldı.

teknik destek

Geliştiricisi tinyBuild, bunda en yakın şekilde tasarlandı şeklinde bir ifadesi var. Bir önceki oyunda yaşananlar ele alınıyor gibi duruyor. Yayına alınan fragmanında ise dikkat çekici şekilde hazırlandığını görebilirsiniz.

Oyunun karakteri Quentin, oyundaki diğer karakterlerin gizemli şekilde kaybolmasını fark ederek araştırmaya başlamasını konu alıyor. Oyunun daha detaylı halinin 2021′ de satışta olması bekleniyor. Yayınlanan parasız sürüm alfa olduğunu belirtelim.

Hello Neighbor 2 minimum sistem gereksinimleri:

  • Intel Core i5, RAM 6, ekran kartında GTX 770, boş disk 4 GB ve Windows 7 olabilir.

Önerilen sistem gereksinimi:

  • Core i7, RAM 8, boş alanda yine 4 GB, e. kartında GTX 1060 olabilir ve Windows 10.

Bu bilgiler yaklaşık olarak yayınlanmış ve henüz resmi olarak yer almadığını belirtelim. Ücretsiz indirmek içinde https://store.steampowered.com/app/1364960/Hello_Neighbor_2_Alpha_1

Not: Oyunda donmalar yaşayanlar için hava sıcaklığını dikkate alarak bilgisayarın iyi bir soğutma sisteminin olmasını öneririz. İsteyen küçük masaüstü soğutucular kullanabilir.

Hello Neighbor 2 minimum sistem gereksinimleri

Son Güncelleme: 27.07.2020 17:36