Google Pixel 2' den yeni haberler

media 1703

Google tarafından yakın zamanda piyasaya çıkacak olan Google Pixel 2 için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Android 8.1 Oreo, suya / toza karşı dayanaklı ve USB-C 3.5mm jak…

teknik destek

Google firması mobil yazılımında göstermiş olduğu başarıyı mobil cihazlarda da yakalamak için çalışmalarına devam etmektedir. Daha önce piyasaya çıkarmış olduğu modellerde istediği başarıyı yakalayamayan firma yeni bir telefon üreterek mobil sektöründe  ilerlemeyi düşünmektedir. Googlenin üreteceği Pixel 2’ye ait teknik detayları aşağıdaki başlığımız altında bulabilirsiniz.

teknik destek

Google Pixel 2‘den yeni haberler

Google Pixel 2' den yeni haberler

Goolge firmasının son amiral gemisi Pixel 2 modelini kamuoyuna tanıtmasına yaklaşık bir ay gibi kısa bir süre kaldı. Fakat bu zamana kadar Pixel 2 ve Pixel 2 XL ile ilgili bir çok haber internet sitelerinde yayınlandı. Bu haberimizde de yine Pixel 2 ile ilgili yeni sızan bir bilgiyi sizlerle paylaşacağız. Bu sızan yeni bilgi ile birlikte artık Pixel 2 modelinin teknik detayları iyice belirlenmeye başladı.

Google Pixel 2 ile ilgili yeni sızan bilgileri sizlerle paylaşmaya başlayalım.

Gelen haberlere bakıldığında Google Pixel 2’nin IP68 sertifikasını aldığı görünmektedir.  Bundan dolayı Pixel 2 modelinin suya ve toza karşı dayanaklı olacağı ortaya çıkmaktadır.

Bu özellik dışında Piksel 2 modelinde diğer akılı telefonlarda kullanılan OIS optik sabitleme teknolojisinin yerine EIS yer alacaktır. Bu teknolojinin açılımı yapacak olursak elektronik görüntü sabitleme demektir. 

Googlenin yeni modelleri Pixel 2 ve Pixel 2XL modelleri Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile üretileceği yine gelen haberler arasında yer almaktadır. Ayrıca bu yeni modellerde her zaman açık kalan bir ışık olacağı bilgisi de internette paylaşıldı.

Ayrıca daha önce çıkan modellerde Pixel 2 modelinde olmayan 3.5mm kulaklık girişinin kullanıcılardan tepki çekmesi sebebiyle yeni telefonda gelen kutu içerisinde USB-C’den 3.5mm jak girişine dönüştürücü konulacağı söylenilmektedir.


Google Pixel XL 2 özellikleri belli oldu

Google Pixel XL 2 özellikleri belli oldu
Son Güncelleme: 26.07.2019 03:12