Xbox Game Pass for PC nasıl indirilir ve nasıl kullanılır

media 970

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Xbox Game Pass for PC nedir diye merak edenler için bilgilendirme dışında birde genel yönlerini anlattığımız yazımda Xbox Game Pass for PC indirme adresine göz atınız.

Microsoft’ un Windows 10 üzerinden oynanacak yeni bir platformu olduğunu biliyor musunuz? Şimdilik beta olarak yer alan bir uygulaması var. Ücretli olarak hizmet verilen bu ağla çok sayıda oyuna erişim yapabileceksiniz.

teknik destek

Xbox Game Pass for PC, Microsoft’ un 100′ ün üstünde oyunlara bilgisayardan yüksek kalitede erişimi sağlayan uygulamasının adı. Aylık olarak ücretlendirilen bu ağın ücreti 28,99 TL’ dir. 

Oyun ağına abone olmadan önce oyun kütüphanesini kesinlikle ziyaret etmenizi öneririz. Oyunlar sürekli yenileniyor. Geniş oyun yelpazesine sahip olan uygulamada çok sayıda kategori yer alıyor. Aynı zamanda yaş sınırlandırması da yer almakta.

Xbox Game Pass for PC Windows 10

Oyun içi sohbet uygulamasında istediğiniz her hangi bir oyuna geçtiğinizde sohbet devam etmekte. Xbox Game Pass for PC yükleme adresi xbox.com/pcgamesplan.

Oyunun çoğu cihazla uyumlu olduğunu belirtmek isteriz. Bazılarında cihaz uyumlu değil şeklinde uyarıyla karşılaşılabiliyor. Bunun çözümü güncel donanım sürücülerinin yüklü olmasından geçiyor. Çok eski sistemlerde sorun yaşanabilir.

Xbox Game Pass for PC 4K ve HDR desteğine sahip oyunlar yer alıyor. Çoklu oyuncu desteğini bulabileceğiniz oyunlarda yer alıyor.

Xbox Game Pass for PC nasıl indirilir ve nasıl kullanılır