Geta Sanandires hileleri ile oyun kazanma

media 1038

Son güncelleme 2 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

GTA San Andreas hileleri bazıların yazışı ile Geta Sanandires hile şifreleri ile oyunu kolayca bitirmek isteyenlerin tercihidir. Peki normal yollarla oynamak mı yoksa hile ile mi oyun daha zevkli?

GTA San Andreas’ in hileleri oyunda büyük üstünlük sağlamakta. Bu oyun çok eski olmasına rağmen hala etkinliğini sürdürüyor. Çok sayıda oyuncusunun olduğu bilinmekte. Oyunla meşhur hala gelen hileleri yıllarca çok tutuldu. Bize bir kaç ipucu niteliğindeki GTA şifrelerini paylaşacağız.

teknik destek

Oyundan hile olmadan tat alıyor musunuz?

Oyun serisinden bir yere ulaştıktan sonra artık her kapıyı açar hale geliyorsunuz. Bu da biraz bıtkınlık verdiği söylenmekte. Bu hilelerle oyunun daha eğlenceli hale geldiğini söyleyenlerin yanında anlamsız bulanlarda oluyor. Eğer sizde GTA oynayanlardansanız sizin için anlamı nedir?

Serisinin en fazla tutulanını “Theft Auto” olduğu söylenmekte. 2019′ da da bazı yeniliklerin eklendiği görülmekte. Daha doğrusu yama eklenmiş. Oyunda dikkay çeken hile şifreleriyle sınırsızca mermi, çok sayıda silah, uçaklar ve araç gereçlere ulaşabiliyorsunuz. Hele güvenliğinizi sağlayan ve ölümsüzlüğü sağlayan hileler çokça tercih edilen kodlardan.

Geta Sanandires hile kodları

Özel silah paketlerine ulaşmanızı sağlayan kodlar, polislerle ilgili, aranmayı engelleme, zıplama, oksijen, korunma için çok çeşitli araç gereçler ve ölümsüzlük kodu diye devam ede gelen şifrelerle sizlerleyiz. 

Geta Sanandires hileleri ile oyun kazanma

Geta Sanandires hile kodları

Yukarıdaki son eklenenler ek araçlarda sorun yaşayanlar bizle iletişime geçmek isterse sorunu tam yazarak gün içerisinde cevabı bekleyebilirler. GTA bazılarının yazarak “Geta Sanandires hile kodları” şeklinde aramalarından alıntıdır.

https://www.applefoni.com/gta-san-andreas-hileleri-ile-oyun-zevkli-mi/

Son Güncelleme: 15.04.2019 13:54