Google Play Store Nedir Nasıl indirilir Yüklenir

media 2567

Android telefona ve tablette ücretli / ücretsiz uygulama ve oyun yüklemeyi sağlayan Google Play mağaza uygulamasını indir yükle. Google Play Store son sürüm yeni sürüm 2017

teknik destek

Google Play Store nedir nasıl indirilir yüklenir? 

Google Play Store, Android cihazlarda oyun ve uygulamalar tek bir bölümden katagorilerine göre ayrılmış kolay bir şekilde indirmenize olanak sağlayan uygulamanın adı.

teknik destek

Google Play mağazasında yer alan ücetli ve ücretsiz uygulamaları kısayoldan telefonunuza Play Store uygulaması ile yer almaktadır. En iyi yönlerinden biride indirmek istediğiniz oyun ve uygulama hakkında yapılan yorumlar. Bu yorumlarla indirilip indirilmeyeceğine karar verebiliyorsunuz.

Google Play Store Nedir Nasıl indirilir Yüklenir

media 2566

Google Play Store Nedir Nasıl indirilir Yüklenir

Şuan en çok kullanılan mağaza uygulaması ünvanı Google Play’ de. Malum en çok kullanılan cep telefonları Android işletim sistemine sahip olanlar.

Bazı Google Play Store sürümleri cihazla uyumsuz çalışabiliyor. Bu gibi durumlarda eski sürümlerin denenmesi önerilmektedir. En çok uyumsuz çalışan replika dediğimiz kaçak telefonlar. Bunun dışında sorunlu yüklenen ROM’lar kaynaklı. Sorun için cihazı fabrika ayarlarına çevirip denenebilir. Eğer hala sorun oluşturuyorsa yeni ROM atılabilir.

Google Play Store mağaza uygulamasını ücretsiz olarak bu adresten apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-6-2-10-a-all-0-2590673-release/google-play-store-6-2-10-0-2590673-android-apk-download indirebilirsiniz. Her hangi bir sorunda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Son Güncelleme: 04.03.2017 00:44