Facebook Hesabı Kapatma

Facebook Hesabı Kapatma
Facebook Hesabı kapatmak için ayarlar kısmına girmeli ve sonrasında ise hesap ayarlarına gelmelisiniz.

Facebook Hesabı Kapatma

İnsanların çokça kullanmış oldukları sosyal mecralardan birisi olan Facebook hesaplarını, ilerleyen vakitlerde kapatma kararı alabilmektedirler. Bu kararı etkileyen değişik faktörlerin olduğunu söyleyebiliriz. Bunların başında ilk etapta, dışarıdan başka birinin rahatsız etmesi durumu yer almaktadır. Genel olarak insanlar bu mecraları yeni arkadaş edinmek maksadıyla kullanmaktadır. Özellikle bayanların bu konuda çok fazla rahatsız edildiğini söylemek mümkündür. Bu yüzden ağırlıklı olarak hesaplarını kapatan kişiler de bayanlar olmaktadır. Bayanların bu şekilde rahatsız edildikten sonra hesaplarını kapatmadan önce rahatsız eden kişileri engelleyebilmeleri gibi bir durum da söz konusudur. Facebook hesabı kapatma konusunda bundan dolayı aceleci davranmamak gerekir.

Facebook Hesabı Nasıl Silinir?

Facebook hesabı silme işlemini tamamlamak istiyorsanız, öncesinde hesap ile ilgili işlemlerinizi yönetebileceğiniz ayarlar bölmesine gelmelisiniz. Ayarlar bölmesine geldikten sonra oradan hesap sekmesine tıklayabilir ve sayfanın açılmasını bekleyebilirsiniz. Hesabınızı bir süreliğine dondurma gibi bir şansınız olduğunu da sizlere söyleyebiliriz. Böyle yapmanız halinde, hesabı istediğiniz süre boyunca dondurabilir ve kullanmayabilirsiniz. Ancak komple Facebook ailesine veda etmek istiyorsanız, hesabı silme işlemini gerçekleştirmelisiniz. Bunun dışında herhangi bir işlem yapmanız hesabınızı kapatmaya yaramayacaktır. İnsanların hesaplarını kapatmayı istemelerindeki diğer bir istek de artık sosyal mecralara veda etmekten ibarettir. Çünkü orada dönen muhabbetler bir süre sonra insanları sıkabilmektedir. Bunun yanında arkasından dedikodu yapma gibi bir durumda söz konusu olmakta ve insanlar bundan rahatsız olmaktadırlar.

Facebook Hesabı Nasıl Dondurulur?

Hesabını komple kapatmak istemeyen bireyler, kısa bir süreliğine hesaplarını dondurabileceklerdir. Dondurma işlemi sonrasında hesaplarını istedikleri zamanlarda tekrardan açmaları mümkün olabilecektir. Bu nedenle dondurma işlemi komple silmeye nazaran daha avantajlı olabilecektir. Arkadaşlarınızın neler paylaştığına baktıktan sonra hesabınızı tekrardan dondurma gibi bir şansınız da olabilecektir. Bu nedenle direk bu hesabını kapatmak yerine dondurmayı tercih etmelisiniz. Dondurma işlemini yine ayarlar kısmına gelerek yapabilirsiniz. Ayarlardan sonra tıklayacak olduğunuz sekme, hesap ayarları olacaktır. Buradan hesabını dondur bölümünü bularak hesabınızı istediğiniz süre kadar dondurabilirsiniz. Sizin hiçbir şekilde resimleriniz, videolarınız ya da paylaşmış olduğunu gönderiler başka bir kişiye gönderilmeyecektir.

Yorumlar

1000 - karakter kaldı.
Yorumu gönder