Flickr nedir nasıl üye olunur Flickr kaydolma

media 2493

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Flickr nedir nasıl üye olunur Flickr kaydolma üye olma. Flickr hesap açmak. Flickr ücretsiz mi üye olunuyor? Flickr Android APK iPhone indir yükle 2017

Flickr, Yahoo tarafından 35 milyon dolara Flickr kurucusu Ludicorp’ dan satın alındı. Flickr, fotoğraf paylaşım sitelerinden biridir. Flickr Şubat 2004 yılında geliştirildi. Aktif kullanıma açıldıktan bir yıl sonra Yahoo tarafından alındı. Flickr ile 1 TB kadar resim ve video yükleyebiliyorsunuz. Bu alanı veren nadir sitelerden biridir.

teknik destek

Flickr’ ın Creative Commons lisansı ile yüklediğiniz size ait fotoğrafları koruma altına alabiliyorsunuz. Yani size ait haklarla lisanslanıyor.  HD ve 360 derece video yükleme özelliğine de sahip.

Flickr uygulamasını cep telefona veya tablete yükledikten sonra paylaşmak istediğiniz resimleri isterseniz gelişmiş düzenleme seçenekleri ile hazırlayıp sonra anında yüzlerce fotoğrafları paylaşabilirsiniz.

Flickr uygulamasını Android ve iPhone cihazlara yüklemek için işletim sisteminin resmi mağazasından ücretsiz indirebilirsiniz. Her hangi bir sorunda önerdiğimiz destek hattını arayabilirsiniz.

Flickr nedir nasıl üye olunur Flickr kaydolma

Flickr nedir nasıl üye olunur Flickr kaydolma

Son Güncelleme: 30.04.2017 01:55