Tweet gönderilemedi silinmiş hatası

media 208

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Twitter' da tweet gönderilemedi silinmiş veya sana görünür olmayan bir tweete yanıt vermeye çalıştın hatası çıkanlarda bazen kısıtlama yapılmış olabiliyor.

Tweet gönderilemedi, çok sık gönderimlerde ve anlık oluşan problemlerde taslaklara kaydedildi şeklinde bir mesaj çıkabiliyor. Biz kısayol paylaşımlarında bu şekilde bir kaç kez sorunla karşılaştık ve direk gönderdiğimizde sorun çözülmüştü. Örnek resimli tweet atarken böyle bir uyarı çıkıyorsa paylaşım içerisinden görseli seçerek paylaşmaya çalışınız.

teknik destek

Uyarıda çıkan bilgi yazmış olduğu gibi silindiği sırada biz yanıt vermeye çalıştık veya iz yazarken silindi ve uyarı aldık. Ama böyle bir durumla birde paylaşım yapan kişinin engeli veya belli kişilerle paylaşımla sonuçlanan durumlarda da çıkabilir. Örnek siz yanıt verirken sizi engellemiş olabilir ve artık yanıt veremezsiniz.

Genel çıkma nedenleri şunlar:

  • Kişinin siz yanıt verirken sizi engellemesi.
  • Yanıtlarken paylaşımın silinmesi.
  • İlgili içeriğin Twitter tarafından kaldırılması. (Telif veya şikayet nedeniyle haklı durumlarda silindiğinde)
  • Anlık problemler veya bağlantınızda sorun oluşması.

Her önleme karşın başka bir telefon veya bilgisayarla denenmesini öneriyoruz. Birde sık şekilde yapılan denemelerde sistem tarafından engellenebilirsiniz. Bunun dışında gönderilemedi sorunu çıkanlarda geliştiricinin hesaba uyguladığı bir ceza veya hesapla alakalı problemde çıkabiliyor. Bunun testi ise profilde bir şeyi değiştirmeye çalışınız ve kayıt ederken kaydedilemedi veya bir hata mesajı çıkabilir.

Tweet gönderilemedi silinmiş hatası

Son Güncelleme: 11.10.2020 00:35