Facebook Sayfasını Tekrar Hesaba Çevirme 2019

media 2411

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook Sayfasını Hesaba Çevirmek, Facebook Sayfayı Hesaba Çevirme Ne Yapmalıyım,Tekrar Dönüştürmek için Başvuru Adresi

Facebook sayfasını tekrar hesaba çevirme dönüştürmek için hangi adresten bölümden yapılıyor? Facebook hesabımı sayfaya çevirdim tekrar hesaba çevirebilir miyim nasıl hangi bölümden ayarları nasıl yapılır?

Facebook hesabınızı sayfaya çevirdiniz ve tekrar hesaba çevirmek istiyorsanız ne yazık ki çevirmek için bir ayar bölümü bulunmuyor.Ama bu konu için Facebook yetkilileri bir iletişim bölümü açmış bu bölümden haklı bir gerekçe ile başvuru yaparsanız çevirme imkanı oluyor.

Başvuru adresinde çıkan bölümlerde sorunla ilgili bilgi istemektedir ad soyad gibi bölümleri doldurduktan sonra Facebook hesabınız için kullandığınız mail adresini yazıp Facebook’dan talebinizi ek yorumlar bölümünden ileterek Facebook tarafından e-posta adresinize geri dönüş beklemeniz yeterli.

 

 

Belki bu mesajları görmemeniz gerektiğini düşünüyorsanız, lütfen bize hesabınızla ilgili biraz daha bilgi verin. Bu hesabı ne amaçla istiyorsunuz?
 

 

İşletmemin tanıtımını yapmak Müşterilerimle ve hayranlarımla etkileşime geçmek Arkadaşlarımla ve ailemle bağlantı kurmak

 

 

Facebook ile iletişime geçmek için

Facebook Sayfasını Tekrar Hesaba Çevirme

Facebook Hesabımı Sayfaya Çevirdim Tekrar Hesaba Çevirebilir miyim Döndürme İmkanı Var Mı[/caption]

Son Güncelleme: 31.12.2018 20:33