Windows 8 işletim sisteminde DNS Ayarları Değiştirme Nasıl

media 2411

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 8 DNS Ayarları Değiştirme Nasıl,Windows 8 DNS Değiştirme Bölümü,Windows 8 DNS Ayarı,Windows8 DNS Adresi,DNS Adımları,DNS Tanımlama

Windows 8 DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir Resimli DNS Değiştirme Adımları

Windows 8 işletim sisteminde DNS Ayarları Değiştirme Nasıl Yapılır? Bilgisayardan Windows 8.1 DNS Değiştirme Bölümü Nerede? Bilgisayardan Windows 8 DNS Ayarı DNS Adresi DNS Adımları DNS Tanımlama Yapma.

teknik destek

Denetim Masası’nı açın (giriş ekranına Denetim Masası yazın) ve şu yolu izleyin: ve internet > Ağ ve Paylaşımmerkezi. Sağ tarafta internet bağlantınızı bulun ve mavi bağlantının üstüne tıklayın.

Açılan pencerede Özellikler’e tıklayın. Bağlantı özellikleri penceresinde bir liste göreceksiniz. Bu listede Internet Protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) öğesini bulun ve tıklayarak seçili hale getirin (işaretini kaldırmayın). Şimdi Özellikler’e tıklayın.

Windows 8 işletim sisteminde ister sağ alt köşe bilgisayar monitörü yada wifi ağ çekim çubuğuna tuşlayıp çıkan bağlantıya tıklayıp aşağıda görüldüğü gibi giriş yapılabilir

Windows 8 işletim sisteminde DNS Ayarları Değiştirme

Alternatif olarak Denetim masasına giriş yapıp ağ ve paylaşım merkezinden bağdaştırıcı ayarlarını değiştir bölümünden internet protokol sürüm 4 bölümden dns adreslerini değiştirebilirsiniz.

Windows 8 işletim sisteminde DNS Ayarları

Windows 8 işletim sisteminde DNS Ayarları

Son Güncelleme: 26.03.2017 15:24