Twitter numara kaldırma değiştirme olmuyor

media 552

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Twitter hesabından numara kaldırma talebinde bulunabilmeniz için bu hesabın size ait olduğunun ispat edilmesi gerekiyor. Eğer erişiminiz var ama numara değiştirme olmuyorsa…

Twitter hesabından numara kaldırma olmuyor gibi yardım talepleri bazen almaktayız. Bu taleplerin çoğu numaram iptal oldu veya numaram kapatıldı Twitter kod eski numaraya gidiyor diyenler oluyor. Bunun için pek bir şey yapılamayabiliyor. Güvenlik seçeneği için bir şey sunulacak mı denemek gerekiyor. Bunun dışında sorunu ileteceğiniz bir bağlantı aşağıda yer alıyor.

teknik destek

Yazıda hesaba erişim varsa numara silme veya değiştirme için yapılacaklar yer almaktadır. Maddelerin sonunda bulunandan ise işlem yapamayanların kullanması gerektiği bir bağlantı. 

Twitter numara silme seçenekleri

İsterseniz aşağıdaki adımlarla isterseniz direk bağlantısıyla numara ekleme kaldırma bölümüne ulaşabilirsiniz.

  • Direk bağlantısı twitter.com/settings/phone
  • Dolaylı yolla “Daha fazla”
  • “Ayarlar ve gizlilik”
  • Yanda “Telefon”
  • “Telefon numarası ekle” veya değiştir ile devam edin
  • İzin vermesi için şifreyi yazın
  • Telefona gelecek doğrulama kodunu onay ekranına yazın

Olursa Twitter numara kaldırma olmuyor ise bu help.twitter.com/forms/signin bağlantıyla sorununuzu iletiniz.

Twitter numara kaldırma değiştirme olmuyorTwitter numara değiştirme olmuyorTwitter numara ekleme olmuyorTwitter telefon numarası ekleme Twitter numara iptal etme

Twitter iptal olan hatta kod gidiyor

Yukarıda bağlantıyla başvurunuzu ileterek size bir dönüş yapılacak. Burada bir ihtimalle hesabınızın size ait olduğunuzu onaylanması gerekmekte.

Doğrulamadan geçemeyen kullanıcılar için yeni bir hesap yolda demektir. Mahkeme yoluyla dahi bir sonuç alamayacaksınız. Sadece hukuki durumlarla ilgili hesapta bir şeyler talep edilebilir.


Twitter profilime kim baktı görme uygulaması

Twitter profilime kim baktı görme uygulaması