Telefonda ana ekran (Widget) hava durumu kayboldu

media 2672

Son güncelleme 19 saat by Teknoloji Haber

teknik destek

Android cep telefonda ve tablette widget hava durumu ana ekranından silinmiş kaybolmuş veya hava durumu tarih-saati sildim kaldırdım çözümü nedir? Ana ekrandan silindi geri yükleme!

Android cep telefonda ve tablette widget hava durumu ana ekranından silinmiş kaybolmuş veya hava durumu tarih-saati sildim kaldırdım çözümü nedir?

Telefon ayarları ile oynadığımda hava durumu tam sayfa ekrana geliyor ekranı kaplıyor. Yarım sayfa widget nasıl oluşturulur veya hava durumunu nasıl geri getirebilirim?

  • Cep telefonun ekranında boş bir alana basılı tutup ardından menü tuşuna dokunun ekrana gelen ekleme bölümünden add /ekle yapabilirsiniz
  • Ekrana gelen listeden widgeti arayabilir ve hava durumunu sürükleyerek ekrana bırakabilirsiniz
  • Bazen sadece ekrana basılı tuttuğunuzda widgetlar gelebiliyor buradan hava durumu saatim seçeneğini görebilirsiniz
  • Bazı modellerde hava durumu olarak yer almamaktadır widget olarak arayabilirsiniz
  • Yazılım güncellemesi yapılabilir

Telefonda ana ekrandan (Widget) hava durumu silindi

Bazı telefonlarda hava durumu simgesi, saat simgesi, not defteri, alarm, hesap makinesi ve kamera simgesi silindi gibi şikayetlerde yapılaması gereken ilk işlem telefonun kapatılıp açılarak kontrol edilmesi. Belki kısayolu baika yere atmış olabilirsiniz. Ayarlarda ve ana ekranı kaydırarak kontrol edin. Son olarak silinen uygulamayı tekrar mağaza indirme uygulamasından yükleyiniz. Bu durum Android’ i kapsasa da iPhone içinde geçerlidir.

Bir başka öneri ise telefon için varsa yeni bir güncellemenin yapılması. Özellikle kapsamlı güncellemelerden sonra kaybolan simgelere geri gelmekte.

Telefonda ana ekran (Widget) hava durumu kayboldu

Yardım almadan önce önerilenleri denemenizi istiyoruz. Bazı kullanıcıların hiç bir işlem yapmadan yardım istediğine şahit oluyoruz. Uzaktan size artı anlatmamız pek işe yaramayacaktır. Bir ihtimal telefonun modeline göre yardımcı olunabilir. Samsung’ da, Xiaomi veya Huawei’ de durum farklı olabiliyor.

Cep telefonda hava durumu silindi, hava durumu yok, telefonun ekranında hava durumu silinmiş, widget hava durumu nasıl eklenir, hava durumunu geri getirmek ve telefona hava durumu eklemek gibi tüm soruların yanıtı üstte sıralandı. Yeni modellerde Android 8.0, Android 9 Pie ve Android 10 güncellemelerden sonra değişim görülebilir.

Son Güncelleme: 26.10.2019 01:37