ZenFone WiFi Araçılığı ile internete Bağlanamıyorum

media 2411

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

ZenFone WiFi kablosuz internete Bağlanamıyorum,ZenFone WiFi ile Bağlantı Olmuyor Hatası, Kablosuz Bağlantı Sorunu,Çözümü Nedir

Asus ZenFone ve ZenFone 2 Android cep telefonlarında güncel bir yazılım yayınlanmış ise bu sürüm güncellemesinin yapılması gerekiyor olabilir. Aşağıda Android sürüm güncelleme adımlarını kontrol ederek yapabilirsiniz. Sorun devam ediyorsa destek hattımızı arayabilirsiniz.

teknik destek

“Ayarlar” >>”Hakkında”>>”Sistem güncellemesi”>> “Güncellemeyi kontrol et”. Yazılım güncelleme varsa yaptıysanız durum aynı ise sorun devam ediyorsa cihazı sıfırlayınız.

Uykudayken Kablosuz’u açık tut”  seçeneği aktif olmadığında cihazınız uyku moduna girdiğinde kablosuz bağlantısını kesecektir.

Kablosuz bağlantınızı hazır tutmak için bu seçilimi yapın.

“Ayarlar” >> “Kablosuz” >> 3 nokta butonuna tıklayın >> “Gelişmiş” >> “Uykudayken Kablosuz’u açık tut ” >> “Her zaman” seçilimi ile cihazınız uykudayken bile bağlı kalın.

Kaydedin ve çıkın. Kablosuz bağlantınız cihazınız uykudayken kesilmeyecektir. Kablosuz bağlantınızın çekim gücünü uyarı çubuğunda kontrol edin.

ZenFone WiFi internete Bağlanamıyorum

Kablosuzu kapatın “Ayarlar”>> “Kablosuz” >> “Kablosuz Açık”.

Tablet/telefon aygıtınızda kablosuzu ağı unutmak bazı ayarların sıfırlanmasına yarar. “Ayarlar”>> “Kablosuz”>> Ağ adının üzerinde parmağınızı 2 saniye basılı tutun.

>”Ağı unut” seçilimini yapın>> Bağlantınız koptuktan sonra tekrar bağlanın.Güç düğmesine basılı tutun >> “Yeniden Başlat” seçilimini yapın

ZenFone WiFi Araçılığı ile internete Bağlanamıyorum

Son Güncelleme: 19.03.2017 00:31