Netflix iptal etme nasıl yapılır

media 993

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Netflix üyelik iptal etme ya da abonelik iptal etme için neler gerekli, taahhüt var mı ve ücretli mi gibi sorulara cevap vereceğiz. Netflix nasıl iptal edilir Android iPhone bilgisayar.

Netflix, Türkiye’ de daha yeni yeni yaygınlaşıyor. Az sayıda Türk yapımlarının yer aldığı platformda, Türk yapımı Netflix dizi sayısınında yok denecek kadar az olması dikkat çekmekte. Tabi yurt dışındaki gibi çok fazla abone sayısına belki burada ulaşamayabilir. Ama yapımlarında da dizi harici çok fazla seçenek bulunmuyor.

teknik destek

Netflix’ in iyi yanları ise kolay kullanım yapısına sahip. Geri sardırma, ileri sardırma ve kaldığın yerden devam etme gibi seçenekleri çok stabil çalışmakta. İnternet kullanımında da çok fazla zorlamayan bir yapısı bulunuyor. Smart TV kullanımında diyebilirim ki çok rahat menü yapısına sahip. 

Netflix’ den sıkılanlar için netflix üyelik iptali yani abonelik iptali için ne yapılması gerektiğini detaylı sizle paylaşacağız.

Netflix abonelik iptali nasıl yapılır?

İki iptal etme seçeneği var. Biri panelden diğeri direk Netflix iptal etme URL’sinden. Netflix iptal etme işlemini bilgisayar üzerinden yapmanızı öneririz. Müşteri hizmetleri üzerinden biraz zor ulaşabilirsiniz.

  • Profil / Hesap / Üyeliği iptal et
  • netflix.com/cancelplan

Abonelik iptali olduktan sonra istenilirse daha sonra tekrar hesabınızı geri açabilirsiniz. Yapmanız gereken giriş bilgilerinizle Netflix’ e giriş yapmanız. Sonra onaylayarak tekrardan hesap açılacak. Hesap saklama süresi 10 ay olarak biliniyor.

Netflix iptal etme nasıl yapılır

Netflix abonelik iptali nasıl yapılır?

Üyelik iptalinden sonra ücret yansıması

Netflix iptal ettim ama kredi kartımdan ücret alındı diyenlerle karşılaşıyoruz. Ya da ücretsiz üye oldum ama aylık ücret alındı. Bunun nedeni hesap açarken birden fazla üyelik butonuna basılması veya açılmadı düşüncesi ile tekrar üyelik işleminin tekrarlanması. 

İptal işlemi sonlandırıldıktan sonra işlem yaptığınız ay içerisinde bir kere faturalandırma yapılacaktır. Netflix iptal etme iPhone veya Android telefondan yapmak yerine Windows bilgisayardan yapmanız önerilir.


Windows 10 için Netflix geliyor

Windows 10 için Netflix geliyor
Son Güncelleme: 10.07.2019 18:48