Windows 10 Açılış Şifresini Kırmak Açmak Kaldırmak

media 3295

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 10 işletim sisteminde ilk kurulum sırasında belirlenen şifreyi yada mail adresini unuttum ve oturumu açamıyorum diyorsanız, aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz.

Windows 10‘ a belirlediğiniz şifreyi unuttunuz ilk denemeniz gereken adım şifre sıfırlama. Windows 10 oturum oluştururken belirlediğiniz mail adresine şifre sıfırlama e-postası isteyebilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde şifre mailinize gelecektir.

teknik destek

Ayarlar> Hesaplar> Hesabınız bölümünde üst tarafta yer alan mavi yazıyı görüyorsanız bunun yerine bir yerel hesap ile oturum açınız.  Windows şifre sıfırlama programları yada Kurtarma seçeneğini deneyebilirsiniz.

Windows 10 Açılış Şifresini Kırmak

Windows 10 açılış oturum şifresini unuttum diyenler için alternatif denemeniz için şifre sıfırlama programı Elcomsoft System Recovery programını deneyebilirsiniz. Şifre kırma programını ister cd’ye aktarabilir isterseniz USB flash belleğe aktarıp bilgisayarınızın açılışını cd ya da flash disk seçeneğini seçip şifreyi kaldırabilirsiniz.

Elcomsoft System Recovery yazılımı ile ilgili detaylara sitemizden ulaşabilirsiniz. Herhangi bir yardım için destek hattını arayabilirsiniz.

Windows 10 Açılış Şifresini Kırmak Açmak Kaldırmak
Windows 10 Açılış Şifresini Kırmak Açmak Kaldırmak
Windows 10 Şifre Kırma,Windows 10 Şifre Sıfırlama
Windows 10 Açılış Şifresini Kaldırma
Windows 10 Şifre Sıfırlama
Windows 10 Açılış Şifresini Açma

Windows 10 açılış şifresini kırmak için yardımcı aracın düzgün kullanılması ile hemen hemen tüm Windows sistemlerinde geçerliliği vardır.

teknik destek

Bir yanıt yazın