Android Gps Navigasyon Programı İndir

media 4552

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android cep telefonlarda en iyi navigasyon programlarından biri olan TomTom' un ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunmakta. GPS navigasyon uygulamasını Google Play' dan indirebilirsin.

Android Gps Navigasyon Uygulaması Ücretsiz Var Mı?

Sygic: GPS Navigation, mobil cihazda yer alan GPS donanımını kullanarak harita desteği ile gidilecek yeri tarif edebilen bir yön bulma uygulamasıdır. 2015 ve 2016 yılı için önerilir.

Türkiye’nin yaklaşık %70’ini haritalandırmış olan geliştiriciler, bu sayede Türk kullanıcılara da hizmet verebiliyor. Sesli olarak komutları ifade edebilen uygulamayı Türkiye’de kullanmak için kurulumun ardından Türkiye harita paketini indirmek gerekiyor. 3 boyutlu olarak haritalandırılmış yolları ekrana taşıyan uygulamanın en önemli özelliklerinden biri de TomTom haritalarını desteklemesidir.

Batarya gücünün zayıf olduğu mobil cihazlarda dikkatli kullanılmasını tavsiye ettiğimiz Sygic: GPS Navigation, alanında en başarılı yön bulma ürünlerinden biri.

TomTom Turkey Navigasyon Android Uygulaması

İlk olarak karşımıza IFA 2012’de çıkan TomTom Turkey Android uygulaması nihayet Play Store üzerinden yayınlandı. TomTom Turkeysayesinde belki de Android platformu en iyi harita ve navigasyon servisine kavuşmuş oldu. TomTom Turkey uygulamasının en büyük özelliği çevrimdışı olarak çalışabilmesi. Çevrimdışı çalışmasına rağmen veri kesintisi dahi yaşatmadan kullanım sunan uygulama kalitesini de ortaya çıkarmış oluyor.

Ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi yapabilen TomTom Turkey uygulaması, trafik önizlemesi ve trafik hakkında bilgi de verebiliyor. Bu sayede her 2 dakikada bir canlı trafik bilgisi ekrana yansıyor. Ayrıca doğru şeritlerin ve kuralların kullanılması için de uygulama Advance Lane Guidance adı verilen bir hizmet ile en doğru bilgileri kullanıcıya aktarabiliyor. Bunun dışında diğer özellikleri bilinen navigasyon özellikleri olan TomTom Turkey uygulaması 45.38$ lık bir etikete sahip.

Ücretli ve ücretsiz Android cep telefonu için Gps Navigasyon uygulaması

en iyi navigasyon uygulaması

Son Güncelleme: 31.05.2017 01:07