CREAM coin nereden alınır ve nasıl?

media 49

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

CREAM nereden alacağınızı anlatan yazının esasında genel bilgilendirme için hazırlandığı belirtelim. Burada önemli olanın adım adım dikkat şekilde yapılması.

CREAM Coin, Cream Finance platformunun yerel kripto para birimi olarak tanımlanır. Akıllı sözleşmeler üzerine inşa edilen bir kripto para birimidir. Merkeziyetsiz finansal sistemler içinde kullanılabilir. İşlem hacmi geniş borsalarda işleme girer. C.Finance Platformunda yönetişim token’ı olarak görev alır.

teknik destek

İşlemlerden önce alacağınız kripto paranın projesi, arkasındaki şirket büyüklüğü ve ekip detayını araştırmadan alım yapmamanızı öneririz. Birde alım yapacağınız yerin yine büyüklüğü ve güvenirliğinden emin olmanız gerekiyor.

 İşlemlerde yanlış adrese gönderilen sanal paraların bir çoğuna artık erişim yapılamamakta. Bundan dolayı bir kaç kez kontrol etmeden aktarım yapmayınız.

CREAM nasıl alınır?

CREAM Coin almak için anlaşmalı işlem listesinden bulunan borsalarda hesabınız olması gerekiyor. Açmak yetmiyor birde onaylanması gereken bilgileriniz var. Örnek kimliğinizin onaylanması gerekiyor. Sonrasında hesap açmak ve satın alma emirlerini vermek gerekmekte. Bu yüzden kripto para borsalarından seçilene internetten erişilmeli ve ana sayfalar da yer alan kayıt sekmesinin kullanılarak ilk adımı atıyorsunuz. Burada yer alan kayıt tablosu doldurulmalı ardında kimlik tanımlama adımlarının doğru şekilde tamamlanması gerekmekte. Yani burada bekletilme olasılığınız bulunuyor. Daha sonra hesaba para yatırılıp, ilgili platformdan alış butonuna tıklanarak, CREAM Coin paritesinin olduğu işlem sayfasına gidilir. Görüntülenen o an ki güncel fiyat üzerinden emriniz işleme alınır. Talebe göre ve verilen karşılığa göre hesaba yansır.

Bu parayı alabileceğiniz yerler, Uniswap, Binance, FTX, Gate.io kripto para borsalarıdır. Yerli olanlarda da karşınıza çıkması muhtemell. Küresel anlamda çok tercih edilen ve güvence sunan yerlerin tercih edilmesi risk açısından önem arz ediyor.

Bu para diğer kripto para birimleriyle takas edilebiliyor veya satışa çıkarabilirler. İşlem hacminin geniş olan yerlerde yatırım yapma şansı bulurlar.

Nerelerde kullanılır? CREAM Coin sahipleri sanal cüzdanlarında çevrimiçi şekilde kilitleyerek pasif gelir elde ederler. Tanımladıkları vade süresinden bakiyesini kullanmayı seçerek ek coin kazanırlar. Ağda yer alan ve borca ihtiyacı olan yatırımcılara CREAM Coin şeklinde borç verebilirler. Akıllı sözleşmeler ile verdikleri borcun geri ödemesini faizli talep ederler. Bu şekilde kredilendirme üzerinden faiz getirisi sağlamak içi CREAM Coin kullanılır. Kripto para cüzdanları arasında, sınır ötesine düşük masraflı transfer ile de tercih edilebiliyor.

media 48

Son Güncelleme: 20.05.2021 22:32