Kombi bakım merkezi servisi dikkat

media 505

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

08505327701 numaradan sizi de aradılar mı? Kombi bakım merkezi veya bakım servisi şeklinde arayarak kombinizin bakımını yaptırdınız mı ve yaptırmak ister misiniz!

Kombinize bakım yaptırdınız mı veya kombinizin bakımını yaptırmadınız görünüyor şeklinde arama yapabiliyorlar. Dolandırıcılık gibi görünmüyor ama olmayacak anlamına gelmiyor. Arayan numara 08505327701 kombi bakım merkezi şeklinde arama yapılıyor.

teknik destek

Anladığımız kadarıyla çoğu ilde anlaştıkları kombi servislerinden komisyon alarak iş paslıyorlar. Bunlardan bazıları işinden anlıyorken bazıları anlamayabiliyor. Bazı yerlerde ise farklı alanda servis hizmeti veren yerler olabiliyor.

Kombi bakım merkezi

Dolandırıcılar mı sorusu artık herkesin sorduğu soru oluyor. Artık 0216, 0212 ve 0850 numaralardan gelen aramalarda insanlar tedirgin oluyor. Bankadan, servisten, hukuk bürosu, sağlık sigortası ve buna benzer dolandırıcılık yöntemleri sınır tanımıyor.

Yazılanlara bakıldığında 100 TL ücret aldıkları söyleniyor. Tabi duruma göre 150-200 TL’ de olabiliyor. Gelenler kombi suyunu boşaltıyor ve genel bakım adımlarını uyguluyor.

İşinde uzmanlar mı?

Bu yukarıda aktardığımızla alakalı. Bazı teknik servisler her işten anlamayabiliyor. Gelen şikayetlerde suyu boşaltıkları ve iş yapıyor gibi göründüğü veya tam tersi işinde iyiler diyenlerde oluyor. 

Önerimiz kendi yetkili servisinde işlemleri yaptırmanız. İş bilmeyen veya kombiye tam hakim olmayan birilerinin büyük arızalara neden olabileceğini vurgulayalım.

Kombi bakım merkezi servisi dikkat

Son Güncelleme: 04.03.2020 23:27