Aralık' ta çıkacak Huawei Nova 6 fiyatı merak konusu

media 747

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Huawei' nin Nova serisine bir yenisi daha eklendi ve Nova 6 5G desteğiyle çıkmaya hazırlanıyor. Özellikleriyle dikkat çeken bu modelin fiyatı orta seviyede olabilir.

Huawei her dönem gündemde yerini almayı başarıyor ve sürekli yeni bir modelin tanıtımını yapıyor. Yetmiyor diğer bir markası ile farklı tasarımları sunuyor. Örnek Honor V30 iddialı bir model gibi duruyor.

teknik destek

Huawei Nova 6 adlı bir modelini satışa çıkarmayı planlıyor. Satışı iyi olsa gerek bu serinin modelleri devam ediyor. Nova serisi Samsung’ un Note serisi gibi bir izlenim veriyor. 

Huawei Nova 6 5G desteğinin olduğunu belirtelim ve ön kısmında çift kamera yer alıyor. Kamerası açılır mekanizmaya sahip ve çentik yerine delikli bir ekran terdij edilmiş.

Kamerada 105 derece görüş açısının çok fazla öz çekim yapılabilecek imkana sahip olacaksınız. Önemli bir diğer özellik ise 60 MP Sony’ nin IMX 686 adlı kamerasının kullanılması. Yanında ultra geniş açıya sahip makro bir kameranın eşlik edeceği söyleniyor. 

Nova 6 tanıtım tarihi Aralık 5 olarak bekleniyor ve Nova 6 fiyatı benzer donanıma sahip diğer markalara göre uygun olması bekleniyor. Yeni gelişmeleri Teknoloji haber kısmından bakabilirsiniz.

Aralık' ta çıkacak Huawei Nova 6 fiyatı merak konusu

Son Güncelleme: 31.12.2019 18:41