Hi-Level TV destek hattı iletişim numarası

media 490

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Hi-Level televizyon iletişim telefon numarası var mı diyerek internette arayanlar için bu haber hazırlanmıştır. 118 Olarak ekli olanın reklam olduğunu belirtelim.

A101 Hi-Level müşteri hizmetleri olarak arayanlarla karşılaşıyoruz. Bu markaya destek hizmetini veren marka Vestel olduğunu belirtelim. Yeni modellerin genelinde kasa arkasında destek markası yer almakta. Bir dönem Sunny olarak yazdığı biliniyor.

teknik destek

Piyasada ucuz fiyat ile satılan elektronik ürünlerin çoğu ya yan marka veya bir şirketin Çin’ den getirdiği ve Türkiye’ de servis ağı için anlaştığı yerlerden oluşmakta. Bu marka içinde çok şey söyleniyor ama ne malı olduğundan çok teknik servis ağı önemli.

Bir ürün aldığınızda en dikkat edeceğiniz üçüncü önemli konu servis desteğinin nasıl olduğu. Parça sıkıntısı, maliyeti ve servis ağının önem arz ettiğini belirtelim.

Hi-Level müşteri hizmetleri var mı?

Adıyla aranarak çıkan bir yer bulamadık. Kitapçık ve arka kasa bilgilerine göre hareket ettik. Bu da yeni modellerin hemen hemen hepsinin Vestel garantisinde olduğu belirtiliyor. Eski bazılarında Sunny yazmankta ve büyük ihtimal ne yazarsa yazsın aynı serviste onarım yapılmakta. 

Google üzerinden yapılan aramaların çoğu yanlış numaraların ulaşılmasına neden oluyor. Özel bağımsız servislerle karşılaşacağınızı vurgulayalım.

Önerimiz direk Vestel ile görüşmeniz veya kitapçıkta yazan bilgileri dikkate almanız.

Hi-Level televizyon iletişim

Hi-level televizyon destek hattı telefon numarası ve alternatif nasıl görüşebileceğinizi aşağıya ekledik.

  • 8502224123 olarak bir Whatsapp numarası yer verilmekte
  • 8503935656 direk aranabilir
  • Mail adresi [email protected] vestel.com.tr
  • Destek formu vestel.com.tr/iletisim-talep-formu

Yazımızda geçen numara ise bağımsız danışmanlık hizmeti vermekte. İstediğiniz saat diliminde arayıp yardım isteyebiliyorsunuz. Tabi ücretlendirmesi hattınıza yansıyor ve aradığınızda bilgisi verilmekte.

Bu hizmetin güzel tarafı örnek Pazar günü çoğu servisin müşteri hizmetleri çalışmamakta. İşte bu öneri numaradan 7 gün hizmet alınabiliyor.

Hi-Level TV destek hattı iletişim numarası

Son Güncelleme: 09.03.2020 20:09