iPhone 6 ve iPhone 7 zil sesi yapma

media 1446

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple iOS telefonlarda MP3 yani müzikleri zil sesi yapmak için müziği 40 saniye olarak ayarlayıp dönüştürüp zil sesine çevirebilirsiniz. Bunun için programlara ihtiyaç olabilir.

İPhone kullanım aşaması ile android cihazlar kadar kolay bir sistem taşımaz. İphone zil sesi yapma başta olmak üzere, işletim sistemi biraz daha zor kullanım içerir. Android cihazlarda zil sesi adımları, oldukça kolaydır. İPhone ise sadece iTunes aktarımlı dosyaları zil sesi yapar. İTunes yardımı ile şarkı indirme, mümkün olabilir.

teknik destek

İTunes ile iPhone zil sesi yapma! iTunes aracılığı ile inen dosyaları zil sesi kullanımına uygun olur. İPhone kullanıcıları için bunun dışında müziklerden zil sesi pek mümkün olmaz. Bunun yanı sıra farklı dosya tipleri için de Garageband uygulaması ile kullanılabilir. Uygulama sayesinde, indirilen dosyalar zil sesı aktarımına uygun olur.

GarageBand ile müziklerden zil sesi yapma

GarageBand uygulaması ile kütüphaneye aktarma işlemi yapılır. Seçilen ve sevilen müzikler kütüphane içine aktarılır. Bu bölümden sonra uygulama içinde zıl ses ayarına geçilir. Enstrüman bölümünden dosya seçilerek işleme devam edilir. Enstrüman bölümüne aktarılan müzik dostları burada bir liste oluşturur. Ayrıca uygulama ile şarkı düzenleme ve kesme işlemleri de yapılır. 

Buradan seçilen dosyalar ile müzik listesi oluşturmak ve bunları zil sesi olarak ayarlamak mümkündür. İphone için kullanılan bu uygulamanın cihazdan silinmemesi gerekir. Müziklerin depolandığı yer olarak cihazlarda yer alır. Yer alan müzikler kütüphane düzeyinde listeleme seçer. Ayrıca kesme ve düzenleme ile müziklerin istenilen kısmı zil sesi olarak kullanılır.

iPhone 6 ve iPhone 7 zil sesi yapma

iTools programı ile zil sesi yapmak

Önerdiğimiz program ile tüm Apple cihazları için zil sesi yapılabilir. iPhone 5s zil sesi yapma, iPhone 6s zil sesi yapma, iPhone 7, iPhone 8 ve iPhone X’ de zil sesi yapmak için iTools programı yeterli.

Öneri olarak iTools uygulaması ile müziği 40 saniye olarak dönüştürüp, masaüstüne atıp, sonrasında iTunes programı ile zil sesi yapılabilir.


iPhone kaynak kodları sızdı

iPhone kaynak kodları sızdı

iPhone müzik yükleme

iPhone müzik yükleme
Son Güncelleme: 16.02.2018 10:57