iOS 9 iPhone Wifi ve Hücresel Veri Sorunu

media 2849

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple iOS 9, iOS 10.0 ve iOS 10.3 iPhone cep telefonlarında kendi kendine hücresel veri operatör internetini açıyor. Wifi bağlantı kopması kablosuz internet bağlantı sorunu çözümü

Apple, iOS 9 sürümünün getirdiği yeniliklerinden biri ile sorun yaşayabilir. İnternet bağlantısını Wi-Fi ile yapan kullanıcılar bağlantı noktasından uzaklaştığında yada çekim seviyesi çok az olan durumlarda iOS 9 otomatik Hücresel veri bağlantısını açabiliyor. Yani mobil operatör Avea, Turkcell ve Vodafone kullanıcıları internet hizmetini bilmeden kullanabilirler.

teknik destek

iOS 9 otomatik Hücresel Veri bağlantısı sorunu için şimdilik öneri: Ayarlar> Hücresel> Wi-Fi Yardımı seçeneğini kapatabilirsiniz. Bunun dışında internet ayarlarına giderek APN yazan kısımda bulunan internet yazısını silmek. Eğer operatör internet hizmetinden yararlanmak istediğinizde ayarları tekrar değiştirebilirsiniz. Bu sorun için Apple büyük ihtimal yeni bir güncelleme yayınlayacak.

iPhone Wifi kablosuz ve Hücresel Veri Açılmama Sorunu

Apple iOS 9 iPhone cep telefonlarında kendi kendine hücresel veri açılıyor

iPhone internet bağlantısında Hücresel Veri sorunu: Operatör internet bağlantısında bağlantı sorunu yaşayanlar için bir kaç öneri.

Ayarlar> Hücresel> Hücresel Veri ayarını kapatıp tekrar açınız. Sonra 1 dk kadar telefonu Uçak Modu‘na alıp tekrar mod’ u kapatınız. Durum devam ediyorsa fabrika ayarlarına döndürüp deneyiniz. Son yöntem yeniden yazılım güncellemesi.

wifi ağına bağlanmıyor,wifi internet açılmıyor

iOS iPhone Wifi bağlantı hatası alanlar için öneriAyarlar> Genel> Sıfırla> Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneğini yapıp tekrar internet bağlantınızı yapmanız. Sonra ki denemeniz gereken adım ağı unutturmak. Ayarlar> Wi-Fi> bağlantı yaptığınız ağın ismine dokunup Ağı Unut seçeneğini tıklamanız. Sorun devam ediyorsa fabrika ayarlarına çevirebilirsiniz.

kablosuz internet bağlantı hatası

Son Güncelleme: 14.03.2017 00:40