iOS 9 Beta 1 Çıktı İndirme ve Yükleme Adımları

media 3506

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iOS 9 Beta iphone 4s iphone 5s iphone 6 ve iphone 6 plus ios indirme adresi.son sürümü yükleme güncelleme programı

Apple iOS 9 Beta 1 Sürüm Güncellemesi İndirme ve Yükleme Adımları

Apple, iOS 9 Beta 1 sürümünü geliştiriciler için indirmeye açtı. iOS 9 Beta 1 deneme sürümü olduğundan bazı hatalar çıkabilir şuan için geliştirici hesabı olanlar yükleyebiliyor. Geliştirici hesabı olmayanlar için aşağıda aktarılan adımlar ile yükleme şansları var.

teknik destek

iOS 9 Beta 1 sürümünü destekleyen cihazlar: iPhone 4S, iPhone 5,  iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2, Air iPad mini 3, mini 2 gibi cihazlar için yüklenebilir.

iOS 9 Beta sürümünü indirme adresi: Dev Center‘dan indirebilirsiniz. Geliştirici sürümü yüklemesinde tespit edilen bir açık kapı ile artık diğer kullanıcılarda yükseltme yapabiliyor.

Apple cihaz güncelleme işleminde Mac sistemlerde Option tuşuna veya Windows işletim sistemlerinde Shift tuşuna basılı tutarak güncellemeye başlanıyor.

iOS 9 Beta 1 Çıktı İndirme ve Yükleme Adımları

 

iOS 9 yüklemeden önce cihazın yedeğini almanız önerilir. iOS 9 indirme adresi developer.apple.com/ios. iTunes programını çalıştırınız. Telefonun USB kablosunu bağlayıp iTunes yazılımında sol üst köşeden iOS cihazınızı seçiniz ve Summary (Özet) sekmesine giriş yapınız. Option yani Seçenek tuşuna basılı tutunuz. (Windows için Shift tuşu) ve Update iPhone (iPad veya iPod touch) butonuna basınız ve açılan klasörden indirdiğiniz ipsw dosyasını seçip güncellemeyi çalıştırınız.

Son Güncelleme: 23.03.2017 18:13