Instagram Oops an Error Occurred Hatası Nedir

media 3244

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram Oops an Error Occurred hatası nedir ne demek istiyor? Oops an Error Occurred instagram giriş hatası ilgili bildirim uyarısı alıyorum nasıl yapılır çözümü yazıda.

Instagram hesabıma giriş yaparken ya da hesabıma bakarken Oops an Error Occurred hatası alıyorum bu uyarı nedir çözümü nedir? Diyenlere

teknik destek

Instagram hesaplarında bazen Oops An Error Occurred Instagram ve akış yenilenemedi hatası alabiliyor. Bu sorunun çözümü nedir ne yapmalıyım diyenler için. Nedeni genellikle internete DNS ayarlarını değiştiren bir ağ üzerinden bağlandığınızda meydana gelir (otel, uçak veya kafeteryalarda Wi-Fi kullanımı).

Instagram hesabınızdan çıkış yapıp telefonu kapatıp açıp tekrar giriş yapıp deneyiniz. Operatör internet hizmetinden yararlanıyorsanız ADSL Wi-Fi internet bağlantısı yaparak deneyiniz.

Instagram uygulamasını kaldırıp telefonu yeniden başlatıp tekrar instagram uygulamasını indirip yükleyip deneyiniz.

Bu sorunu önlemek için çalışıyoruz, ancak güncelleme sunulana kadar, Instagram’ı kaldırıp kurmak bu sorunu çözecektir. Uygulamayı kaldırmanın profil bilgilerinizi veya fotoğraflarınızı silmeyeceğini hatırlatmak isteriz. Profilinize ulaşmak içi, Instagram’ı tekrar başlattıktan sonra giriş yapmanız yeterlidir.

Yaşadığını sorunun genelde olabileceğini belirtelim. Kısmı sorun yaşanan kullanıcılarda ve sadece kendi telefonunda yaşayan kullanıcılar birde eski bir instagram sürümünü denesin. Buradan apkmirror.com/apk/instagram indirebilirsiniz.

Instagram Oops an Error Occurred Çözümü

Instagram hesabınızdan ayarlara giriş yapıyorsunuz. Ayarlar (Settings) Bildirimler (Push Notification Settings) hangi bildirimleri almak hangi bildirimleri almamak istiyorsanız onu seçip deneyiniz.

  • VPN ile deneyin
  • Ücretli uygulama parallel space ile denenebilir
  • Başka telefonlarda ve bilgisayardan hesaba giriniz
  • PC’ den hesap dondurma seçeneği ile işlem yapıp ilerleyen saatlerde girip deneyin
  • Telefon tarihinin doğru olduğundan emin olun
  • 3G ve WiFi ile erişimleri deneyin

Sorunu çözemeyenler için alternatif çözüm önerisi bu yazımızda instagram geçici kapatma

Instagram Oops an Error Occurred Hatası Nedir

Yukarıdaki adımları yapmanıza rağmen hala Instagram Oops an Error Occurred uyarı alıyorsanız instagram müşteri destek hattı ile iletişime geçebilir ya da instagram ile burayı tıklayıp destek talebi iletebilirsiniz.

Oops an Error Occurred Nedir

Uygulamayı veya akışınızı yüklerken sorun yaşıyorsanız, Wi-Fi sinyalinin veya cep telefonu sinyalinin zayıf olduğu yerlerde fotoğraf yükleyemeyebilirsiniz. İnternet sayfalarını yüklemekte de sorun yaşıyorsanız, sorun muhtemelen internet bağlantınızdan kaynaklanıyordur.

Son Güncelleme: 15.01.2020 00:01