Instagram Kullanıcı Adı Alamıyorum Hatası

media 2764

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram' da bir kullanıcı adı alınmışsa veya aktif görünmüyorsa ne yapılabilir? Instagram kullanıcı adı alınmıyor ve geçersiz şeklinde hata ile karşılaşanlar buraya.

Instagram bir kullanıcı adı alınmışsa veya aktif görünmüyorsa ne yapılabilir? Instagram kullanıcı adı hatası sorunu

 

Almak istediğiniz kullanıcı adı aktif değil görülmüyorsa veya görünmeyen bir hesap’ da kullanılıyorsa, o zaman başka bir ad seçmeniz önerilecek. Boşta olmayan özel bir ad almak için bir işlem yapamazsınız.

Kullanıcı adlarında virgül, nokta, al çizgi ve özel karakterler ekleyemezsiniz. 

İstediğiniz kullanıcı adının herhangi bir hesap ile ilişkilendirilmemişse, o kullanıcı adı markayı temsil etmiyor ise kayıt olabilirsiniz. Hesabınızdaki geçerli kullanıcı adını değiştirmek istiyorsanız, profilinizi düzenleyebilirsiniz. Özel destek hizmeti alabilirsiniz.

  1. Profilin simgesine dokunarak profilinize gidin.
  2. Profilini Düzenle‘ye dokunun.
  3. Yeni adınızı, kullanıcı adınızı, internet sitenizi veya biyografinizi yazın ya da özel bilgilerinizi güncelleyin ve ardından Bitti (iPhone), Kaydet (Android) veya onay işaretine (Windows Phone) dokunun.

Instagram Kullanıcı Adı Alamıyorum HatasıInstagram Kullanıcı Adı çıkmıyor

Instagram kullanıcı adı değişmiyor için

  1. Yukarıdaki 3 çizgiye girin
  2. Ayarları açın
  3. Yardıma girin ve sorun bildiriminde bulunun
  4. Tabi sorun analizini yaptıktan sonra.

Kullanıcı yok şeklinde bir hatanın çıkma nedeni ise hesap dondurulmuş ve açmak istediğinizde askıda kalmış olabilir. Bunun dışında kapatılan bir hesap veya topluluk ihlali ile işlem yapılan hesaplarda çıkabiliyor.

Instagram kullanıcı adı değişmiyor Instagram kullanıcı yok

instagram kullanıcı adı hatası ve instagram kullanıcı adını alamıyorum gibi tüm hatalarda yukarıdakilerin denenmesini öneriyoruz. Aldığınız uyarı görüntüsünü bize ulaştırırsanız belki analiz için yardımcı olabilir.

Son Güncelleme: 10.03.2020 19:50