Huawei Nova 6 5G fiyatı yüksek olur mu?

media 649

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Huawei Nova 6 5G fiyatı henüz belli değil ama düz modeli yani 4G olan için bir fiyat aralığı bulunuyor. Güçlü donanıma sahip modelde en dikkat çeken kamera oldu.

Teknoloji alanında cihaz kameralarını test eden “DxOMark” testlerinde Huawei Nova 6 5G büyük bir performans sergiledi. Yeni Nova, şirket prestijine önemli katkı sağlandığı bir model olduğu söyleniyor.

teknik destek

Huawei Nova 6 EMUI 10 ile çok daha iyi yerlere geleceği belirtiliyor. Yapılan testlere göre Samsung’ u geride bırakan bir model olmayı başardı. 

Nova 6, kamera konusunda şu an için rakip tanımıyor gibi bir durum var. Şirketin, ultra geniş açıya sahip ilk telefon unvanı Nova 6 ve 6 5G’ de. 

Nova 6 5G Android 10 ve yeni EMUI ile çok güçlü bir yapıya bürüneceği belirtiliyor. Güncellemenin kamerada daha yüksek efektler sunarak daha gerçekçi renkleri sağlayacakmış.

Nova 6 “Link Turbo” özelliği ile çok daha verimli bir internet bağlantısı sözünü veriyor. WiFi ve 5G geçişlerinde daha kolay bir yapı olacak. Belirttiğimiz teknoloji, kablosuz ve LTE sinyallari birleştirilerek oluşturan bir yapı. Çok hızlı indirme ve dayanıklı sinyal kalitesi sunuyor.

Nova 6 5G fiyatı konusunda düz modeli şu an için net olmayan bir bilgi bulunuyor. 500 – 600 Dolar aralığında bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Huawei Nova 6 5G fiyatı yüksek olur mu?Huawei Nova 6 5G özellikleri