Erzincan Hilton Otel iletişim Telefon Numarası Adresi

media 3939

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Erzincan Hilton Oteli ilerişim telefon numarası nedir? Hilton Erzincan adresi ve nasıl gidilir? Hilton nerede ve Rezervasyon yapma yer ayırma nasıl yapılır?

Erzincan Hilton Otel iletişim Telefon Numaraları ve Adres Bilgileri

Erzincan Hilton Otel iletişim Telefon Numarası Adresi,Hilton Telefon Numarası,Erzincan Hilton Adresi,Bilgileri,Nasıl Gidilir,Nerede,Rezervasyon,Yer Ayırma

teknik destek

Erzincan’da inşaatı süren Hilton otelin 2015 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor . Hilton oteli Erzincan ili için hem yatırım hem prestij sağlayacağı kesin gözüyle bakılıyor.

Hilton Garden Inn Erzincan – 2013 yazında Reysaş Turizm Yatırımları ve Ticaret Ltd. Şti. ile imzalanan bir işletme anlaşması dahilinde açılması beklenen bu otel, Hilton Worldwide’ın gelişmekte olan Erzincan şehrinde ilk kez faaliyet göstermesini sağlayacak. Şehir, işletmeleri bölgeye çekmeyi hedefleyen hükümet destekli bir yatırım sürecinden geçti ve şu anda çok sayıda büyük şirket ofisine, Türkiye’nin en büyük ordu üssüne ve inşaat halindeki bir üniversiteye ev sahipliği yapmakta. 120 odalı otel, şehir merkezinden geçen ana yol üzerinde işlek bir konumda yer alacak.

Erzincan Hilton adresi: İzzetpaşa Mah. Fevzi Paşa Cad. No:36 Erzincan

Erzincan Hilton Otel iletişim Telefon Numarası Adresi

Hilton müşteri hizmetleri: 00800 4488 20303

Son Güncelleme: 26.03.2017 17:42