Facebook Haber Bandı Sohbet Bölümü Görünmüyor

media 2411

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook haber bandı kaynağı görüntülenmiyor göremiyorum, sohbet çubuğu çıkmıyor kayboldu çözümü nedir ve haber bandında ne tür haberler çıkıyor detaylar!

Facebook‘ ta haber bandı kaynağı neden görülmüyor göremiyorum? Facebook sohbet çubuğu telefonda bilgisayarda çıkmıyor kayboldu!

teknik destek

Sorun belki de geçici bir aksaklıkla ortaya çıkmış olabilir. Sizden kaynaklı olup olmadığını anlamadan pek bir şey yapmamanızı öneririz. Çevrenizle görüşüp aynı problem var mı diye analiz ediniz.

Facebook sohbet kenar panomun üzerinde bulunan haber bandı neden görmüyorum? Haber bandı görülmüyorsa belki de yanlışlıkla gizlemiş olabilirsiniz. Veya sosyal ağda genel bir sorun olabilir.

 

Facebook haber bandını göstermek açmak veya gizlemek için

  • Sohbet bölümü kenar panosunu, açmak için sağ alttaki Sohbet‘e tıklayınız
  • media 287 simgesine tıklayınız
  • Haber Bandını Göster veya Gizle seçeneğini seçiniz
  •  

 

Facebook haber bandının boyutunu değiştirmek için, sohbetin üstündeki yatay çubuğa tıklayıp çubuğu tutun aşağı çekiniz.

 

Not: Haber bandı ancak bağlantılı olduğunuz kişi veya Sayfalardan belirli miktarda hareket olduğunda görünür. Sorun varsa çözümü için aşağıdakileri yapınız.

 

  • Facebookta tanıdığınız kişileri arkadaşınız olarak ekleyiniz
  • Beğendiğiniz Facebook Sayfalarına bağlanmayı deneyiniz
  • Facebook’taki uygulamaları kullanmayı deneyiniz
  •  

 

Facebook haber bandında ne tür haberler çıkıyor?

 

 

Haber bandında durum güncellemeleri, arkadaşlıklar, fotoğraflar, videolar, bağlantılar, uygulama hareketleri, beğenmeler ve yorumlar gibi canlı haberler çıkar. Tüm bunları Facebook’ta diğer yerlerde de görebilirsiniz. Haber bandı bir şeyi gerçekleşir gerçekleşmez görmenizi sağlar.
 

 

Örneğin, bir akrabanızın sadece akrabalarıyla paylaştığı bir fotoğrafa yorum yaptığınızı varsayalım. Fotoğrafın paylaşıldığı hedef kitlede olmayan bir arkadaşınız, haber bandında veya Haber Kaynağı’nda yorumunuzla ilgili bir haber görmez.

 

Bir gönderinin kimlerin görebileceği sizi endişelendiriyorsa, gönderinin beğenilmemesi veya gönderiye yorum yapmayınız gerekiyor.

 

Yukarıdaki adımları yapmanıza rağmen hala haber kaynağı bandı görülmüyorsa veya açılmıyorsa tarayıcı geçmişini siliniz. Aşağıdaki adımları yapınız.

 

Facebook Haber Bandı kaynağı açılmıyor,haber bandı görüntülenmiyor

 

Sol tarafta yer alan Geçmiş seçeneğini tıklayıp aşağıda yer alan tüm kutucukları işaretleyip aşağıda öğelerin tüm izlerini sil seçeneğini en baştan seçip tarama verilerini temizle butonunu tıklayınız.

 

iphone,ios haber kaynağı sorunu,haber kaynağını neden açılmıyor

 

iOS iPhone cep telefonlarında Facebook haber kaynağı görüntüleme sorununun çözümü için

 

haber bandında kaynağında çıkan haberler

Son Güncelleme: 26.07.2019 03:19