Kapatılan Facebook hesabı nasıl tekrar açılır 2019

media 2470

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook hesabımı kapattı tekrar açmak için ne yapılmalı sorusuna ilk yanıtımız hesabınızın kapatılma nedeni nedir? Kapatılan hesabı açmak için ayrıntılara bakın.

Kapatılan Facebook hesabı nasıl açılır başvuru adresi var mı? Facebook, hesabımı kapattı tekrar nasıl açılır sorunuza tek çözüm verdiğimiz adresi kullanmanız. Ama haksız yere kapatıldığı düşüncesindeyseniz veya yanlış bir anlaşılma sonucu kapatılmışsa hesap kesin açılacaktır.

teknik destek

Yazımız sadece ilgili başlık için kullanılmakta. Haklı yere kapatılmış hesap tekrardan geri açılmaz. Siz hangi baheneyle yardım talep etsenizde Facebook tüm detaylara ulaştığını unutmayın. 

Facebook hesabınız yanlışlıkla kapatıldı veya bilmediğiniz bir nedenden dolayı kapatıldıysa, aşağıda verdiğimiz Facebook hesap kapatılma itirazı başvuru adresinden şikayetinizi yapabilirsiniz. Ama haklı nedenleriniz olması gerekiyor aksi durumda hesabınızı tekrar geri açmayacaklar.

Facebook hesap kapatılma nedenleri

  • Ağır şekilde birine hakarette bulunmak veya küfür etmek
  • Şantaj veya tehdit gibi bir dil kullanımı
  • Dolandırıcılık yapılması veya girişimleri
  • Başkalarına zarar verici paylaşımlarınız
  • Kötü örnek olan paylaşımlar
  • Cinsel içerikli paylaşımlarda bulunmak
  • Başkalarının özel hayatlarına müdehale de bulunmak
  • Sahte bilgilerle hesaplar açmak

Kapatılan Facebook hesabı nasıl tekrar açılır 2019

Kapatılan Facebook hesabı nasıl açılır

Facebook ile iletişime geçmek için bu adreste yer alan formu doldurup, kimlik erkan görüntüsünü dahil ederek bilgi bölümüne itiraz nedenlerinizi belirterek başvurunuzu yapabilirsiniz. Mail hesabı bölümüne Facebook hesabınızda yer alan e-posta hesabını yazmanız gerekiyor. Başvuru sonucu verilen e-posta hesabına gelecektir. Her hangi bir sorunda önerdiğimiz destek hattını arayabilirsiniz.

Alternatifte diğer iletişim bölümleri için Facebok müşteri hizmetleri yazımızdaki adreslerde denensin. Yorumla destek isteyecekler mantıklı açıklayıcı şekilde yazsınlar. Yazmadan önce başvuruda bulunmuş ve Facebook’ un yanıtını beklemiş olsunlar. Yanıt 4-5 güne gelmezse tekrardan başvursunlar.

Son Güncelleme: 25.04.2019 01:44