Formatta Silinen Dosyaları Geri Getirme Programı Türkçe 2016

media 2411

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Yanlışlıkla silinen veya formatlanan Android, iOS iPhone cep telefonlarda, bilgisayar hdd hardisk, flash disk bellek ve taşınabilir usb disklerdeki resimleri,fotoğrafları kurtarma

Android Veri Kurtarma–Bilgisayar Dosyalarını Geri Alma

Yanlışlıkla silinen veya formatlanan Android, iOS iPhone cep telefonlarda, bilgisayar hdd hardisk, flash disk bellek ve taşınabilir usb disklerdeki resimleri,fotoğrafları,videoları,müzikleri,mp3,uygulamaları,programları,belgeleri ve dosyaları ücretsiz Türkçe geri alma geri getirme kurtarma programıdır.

Recuva ücretsiz programla genel kurtarma, ücretli sürümde derinlemesine kurtarma yaparak daha kesin çözüme ulaşılabiliyor.

Yanlışlıkla önemli bir dosya silindi? Bir bilgisayar kazasında sonra dosyaları kaybettiniz? Hiç sorun değil – Recuva Windows bilgisayarınızda, geri dönüşüm kutusu, dijital kamera kartı ya da MP3 çalar dosyaları kurtarır!

Yanlışlıkla silinen formatlanan Android iOS iPhone cep telefonu

Recuva resim, müzik, belge, video, e-postalar veya kaybettim başka bir dosya türü kurtarabilirsiniz. Hafıza kartları, harici sabit diskler, USB bellekler ve daha fazlası: Ve herhangi bir yeniden yazılabilir sahip medya kurtarabilirsiniz!

En dosya kurtarma araçlarının aksine, Recuva hasarlı veya yeni biçimlendirilmiş sürücülerden dosyaları kurtarabilirsiniz. Daha fazla esneklik iyileşme daha büyük bir şans demektir.

Bazen iyi gitti bir dosyayı istiyorum. Recuva güvenli yazma özelliği dosyaların silinmesine kalmak emin olmak için endüstri ve askeri standart silme teknikleri kullanır.

Android ve iOS iPhone cep telefonlarında silinmiş fotoğrafları, resimleri, rehberi, mp3, dosyaları ve belgeleri kurtarmak geri almak için program: 7-Data Android, Android Data Recovery, Recover My Files ve Leawo iOS Data Recovery programları uygulamaları kullanılabilir.

android,iphone,ios,silinmiş fotoğraflar,silinen resimler,silinmiş

Son Güncelleme: 12.03.2017 00:35