Samsung Galaxy Note 5 Hard Reset Format Atma

media 3274

Son güncelleme 2 saat by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Galaxy Note 5 modelinde desen kilidini çok fazla model denemesi nedeniyle kilitlendi. Desen ekran tuş kilidi şifresi nasıl açılır?

Samsung Galaxy Note 5, telefonda oluşan sorunlar için ilk yapılacak işlem olan fabrika ayarlarına çevirme ve hard reset atma nasıl yapıldığını bu yazımızda bulabilirsiniz. Eğer aşağıda bulunan adımları yapamazsanız destek hattımızdan yardım alabilirsiniz.

teknik destek

Format için: Menüden Ayarlar> Yedekle ve Sıfırla> Fabrika Ayarlarına Sıfırla> Cihazı SıfırlaTümünü Sil seçeneği ile Galaxy Note 5 cep telefonunu fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. adımlarını takip ederek cihazınızı sıfırlayabilir, ilk günkü haline döndürebilirsiniz.

Reset için: Telefon kapalı konumdayken Ses Yükseltme (Açma), Home  (Menü) ve telefonu Açma tuşlarına 10-15 saniye kadar basılı tutunuz. Ekrana Android ya da Samsung logosu geldiğinde tuşlardan elinizi çekiniz.

Samsung Galaxy Note 5 Hard Reset Format Atma

Samsung Galaxy Note 5 Telefonda Hard Reset Nasıl Yapılır?

Ekrana gelen seçeneklerden Wipe Data / Factory Reset yazısının üstüne ses tuşları ile gelip bir kez Güç tuşuna basıp çekiniz. Ekrana gelen seçeneklerden Yes‘in üstüne gelip Güç tuşuna basıp çekiniz.

Son adım ilk seçeneklere döndüğünüzde Reboot System Now’u seçip Güç tuşuna basıp çekiniz.

Not: Telefona Hard Reset attığınızda içerisinde bulunan tüm dosyalar silinecek. Sim kart ve hafıza kartından her hangi bir şey silinmeyecek.

Son Güncelleme: 02.07.2021 17:33