Galaxy A3 Fabrika Ayarlarına Çevirme Döndürme Hard Reset

media 3708

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Galaxy A3 fabrika ayarlarına döndürme yani çevirme işleminin bir diğer adımı hard reset oluyor. Bu diğerine göre biraz daha geniş formatlama işlemi.

Samsung Galaxy A3 fabrika ayarlarına çevirme işleminin gelişmiş şekli hard reset atmaktır. Bu cihazın ilk alındığı güne döner gibi bir durum gibidir. Galaxy A3 format atmak isteyenler detaylara baksın.

teknik destek

Telefonda bulunan tüm veriler silinecek resimler, videolar, rehber, mesajlar gibi sim kart ve hafıza kartında bulunan veriler silinmez. 

Telefon kapalı durumdayken Ses Açma tuşu sonra Menü tuşu son tuş telefonu açma kapama tuşu bu sıralama ile üç tuşu basılı tutup Android logosu yada yazılar geldiğinde tuşlardan elinizi çekiniz.

Ekrana gelen yazılardan Wipe Data Factory Reset yazısının üstüne ses tuşları ile gelip menü tuşuna bir kez basıp çekiniz . Gelen bölümden Yes yazısının üstüne yine ses tuşları ile gelip menü tuşuna bir kez basıp çekiniz. Son adım olarak ana menüye döndüğünde Reboot System Now üstüne gelip menü tuşuna basınız cihaz kapanıp açılacak.

Fabrika ayarlarına cihaz içerisinden ayarlar bölümü yada hesaplar bölümünden yedekle ve sıfırla bölümünden yapabilirsiniz.

 

Galaxy A3 Fabrika Ayarlarına Çevirme Döndürme Hard Reset,Hard Reset,Hard Format,Fabrika Ayarları,Döndürmek,Çevirmek için Ne Yapmalı Nasıl Sıfırlanır Kilit Açma

Son Güncelleme: 15.09.2019 21:48