Foursquare Swarm Uygulaması Nedir Nasıl Kullanılır

media 3664

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Foursquare Swarm Uygulaması Nedir? Android Swarm Nasıl Kullanılır? Phone Swarm Uygulaması indirme yükleme

Foursquare Swarm uygulaması nedir nasıl kullanılır nereden indirilir. Swarm Android iPhone iOS uygulaması yükleme adresi. Kullanım ve uygulama özellikleri.

Foursquare’in yeni uygulaması Swarm, arkadaşlarınla iletişimde, en hızlı yol olmaya hızla devam ediyor. Swarm ile kullanıcıların konumlandırma özelliği ile yakında olup olmadığını görebilir ve iletişime geçebilirsiniz.

teknik destek

Arkadaşlarınla buluşmak mı istiyorsun? Kimin yakınında olduğunu çabucak görmek için uygulamayı kullanın. Ne yaptığını paylaşmak ister misin? Check-in yapmak her zamankinden daha hızlı ve daha eğlenceli. Eğlenceli bir şeyler yapmak için bir fikrin mi var? Yakındaki bütün arkadaşlarınla kolayca mesajlaşabilirsiniz.

Swarm’a uygulamasında çıkan yeni güncelleme ile yer bildirimi yapan kullanıcılar aynı Twitter uygulamasında olduğu gibi arkadaşlarınızla iletişime geçebileceksiniz. Mesajlaşma özelliği ile ayrıca grup sohbeti oluşturma seçeneği de geliyor. Gönderdiğiniz mesajların okundu bilgisi de karşı tarafa iletilecek.

Direkt mesaj özelliğinde bulunmuş olduğunuz mekanın konumu da otomatik olarak mesajınıza ekleniyor. Gönderilen konum harita üzerinde gösterildiği için daha kapsamlı bilgilere ulaşabilecek. Swarm’u yeni özellikleri ile kullanmak için App Store veya Google Play’den uygulamayı indirebilir ya da güncelleyebilirsiniz.

Foursquare Swarm Uygulaması Nedir Nasıl Kullanılır

Son Güncelleme: 24.03.2017 18:39