Twitter Hesabımı Tamamen Nasıl Kapatırım Kapatma

media 2934

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Twitter hesabını tamamen silme ve telefonla kapatmak için başvuru nasıl yapılır detayları paylaşacağız. Google aramalarından kaldırmak içinde ayrı bir başvuru var.

Twitter hesabınızı tamamen kapatmak istiyorsanız burada www.twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation yer alan başvuru link adresini kullanabilirsiniz. Twitter hesabını kapatmak için başvuru yaptıktan sonra 30 gün hesabınıza giriş yapmamanız gerekiyor. Giriş yaparsanız hesabınız tekrar açılır.

teknik destek

Twitter hesabını açık olan profilden nasıl tamamen kapatılır: Twitter hesabınızı açtıktan sonra sol yukarı tarafta yer alan logonuzu tıklayıp açılan seçeneklerden Ayarlar’ a giriş yapınız. Sol tarafta Hesap bölümünden sağ tarafta yer alan sayfanın en altında yer alan Hesabımı devre dışı bırak yazısını tıklayınız.

Twitter hesap kapatma desteği için önerdiğimiz hattan yardım alabilirsiniz. Twitter müşteri hizmetleri yazısına bakmanızı öneriyoruz. Google aramalarından kaldırılması için www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=tr

Twitter Hesabını Tamamen Kapatma

Kararını tekrar gözden geçirmek istemediğine emin misin? Yanlış bir şey mi söyledik?

  • Kullanıcının verileri sadece 30 gün saklanır. Sonrasında kalıcı olarak silinir. Eğer hesabını devre dışı bırakırsan sonrasında 30 gün içinde giriş yapmazsan tamamen silinir. Eğer giriş yaparsan hesabın tekrar açılır.
  • Kullanıcı adı ve Twitter adresi değiştirmek için hesabınızı devre dışı bırakmanıza gerek bulunmuyor. Bu işlemleri ayarlar bölümünden yapabilirsiniz. Bu işlemle yanıtlarınız ve takipçileriniz kalacaktır.
  • Hesabınızı kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi başka Twitter hesabı üzerinden kullanmak istiyorsanız, hesabınızı devre dışı bırmadan bu bilgileri değiştiriniz. Kullanıcı verileriniz kalıcı olarak silinene kadar bilgiler kullanılmaz.
  • Hesabınız için işlem yaptıktan birkaç dakika sonra Twitter’ dan kaldırılır. Ama bazı içerikler bir kaç gün sonra kaldırılabiliyor.
  • Google ve Yandex gibi arama motorları üzerinden kaldırılması gereken içeriklere bir işlem yapamıyoruz. Bunlar zamanla kaldırılacaktır. Eğer aciliyeti varsa arama motoruna kaldırma başvurusu yapabilirsiniz. 

Twitter Hesabımı Tamamen Nasıl Kapatırım Kapatma

Twitter hesabını tamamen silmek

Hesap kapatılmadan önce 

Hesabın işleme alınmasıyla belli bir süre verilerin saklı kalması sağlanır. Süre dolduğunda tamamen kaldırılır. Google’ dan ise zamanla yavaş yavaş gerçekleşir. Acil durumlar için yukarıda başvurmanız gereken bir bağlantıyı paylaştık.

Silinen hesabı geri alınması için ne yapılabilir diye soranlar oluyor. Bu şekilde bir işlem yapılamaz. İki nedenle işlem yapılabilir ve bu işlemde de sadece hesap iadesi yapılır. 

  1. Çalınan hesabın kapatılmasının açılması.
  2. Haksız yere işlem yapılması.
Son Güncelleme: 12.03.2020 17:21