Facebook Gmail Hotmail Hesabımın Şifresi Çalındı

media 2898

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook hesabımı açtığımda kullandığım mail hesabımın şifresinin unuttum ulaşamıyorum hesabım çalınmış olabilir ne yapmalıyım? Başka biri hesabımdan e-posta mail gönderiyor, biri hesabıma izinsiz zorla giriş yaptı, şifre sıfırlama da doğrulama sorularına yanıt veremiyorum.

Facebook hesabında kullandığım mail hesabım çalındı şifre sıfırlama ve güvenlik doğrulama sorularına yanıt veremiyorum hatırlamıyorum ne yapmalıyım? İçeriğimizde ne gibi işlemler yapılabilir bunlardan söz edeceğiz.

teknik destek

Facebook Gmail Hotmail hesabım çalındı

Facebook hesabınız çalındı ama mail hesabınız çalınmadıysa şifre sıfırlama yöntemi ile hesabınızı geri alabilirsiniz. Eğer e-posta hesabınızda çalındıysa buradan şikayet başvurusunu yapabilirsiniz.

Hotmail şifre sıfırlamak için buradan. Hotmail şifre sıfırlama kurtarma seçeneklerine ulaşamadıysanız veya bilgilerinizi hatırlamıyorsanız burada bulunan destek bölümünü inceleyiniz.

Gmail içinde aynı şekilde işlemler takip edilmeli. Yardım alanında size önerecekleri seçenekler işinize yarayabilir. Uzaktan destek hizmetinden yararlanmak isteyenler için banner de yer alan numara denenebilir.

Daha önce hesabınıza giriş yaptığınız cihaz ve bilgisayarlarda güvenli olarak işaretlenen sistemlerden giriş belki direk gerçekleşebilir. Bundan dolayı bu cihazlarla denenmesi gerekiyor.

Facebook hesabında kullandığım mail hesabım çalındı şifre sıfırlama

hesabım çalındı şifre sıfırlama ve güvenlik doğrulama

facebook mail şifrem çalındı,facebook e-postam çalındı

gmail hotmail şifrem çalındı,şifre sıfırlama

doğrulama sorularına yanıt veremiyorum,başka biri hesabımı kullanıyor

Size önerilen seçeneklerin dışında Google’ ın bir çok konuyla alakalı bir köşesi bulunuyor. Bunlar üzerinden yanıt verilir mi bilemiyoruz. Lakin denemekte fayda olacak. Spam ile ilgili bir bölümünde önemli başlıkların yer aldığı bölüme ulaşacaksınız.

gmail hotmail şifrem çalındı,şifre sıfırlama

gmail hotmail şifrem çalındı doğrulama sorularına yanıt veremiyorum

sorularına yanıt veremiyorum

    • Telefonunuz bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları veya kısa mesajları engelliyor mu? / E-postanız güvenlik kodunuzu gereksiz klasörüne mi gönderdi? / Telefon numaranız doğru girilmiş mi? / Telefon numaranızdaki ülke kodu doğru mu? / E-posta adresiniz doğru yazıldı mı?
teknik destek

Bir yanıt yazın