Facebook Hesabım Kilitlendi Kısa Mesaj Gelmiyor 2016

media 2411

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook hesabınıza giriş ve güvenlik doğrulamasını yapamıyorum, güvenlik nedeni ile hesabınız kilitlendi ve mobil onay kodu gelmiyor. Türk Telekom Avea Vodafone Turkcell

Facebook hesabınıza giriş yapamıyorsanız, güvenlik doğrulamasını yapamıyorsanız, güvenlik nedeni ile hesabınız kilitlendi ve mobil onay kodu gelmiyorsa veya Facebook hesabınızın şifresini unuttuysanız çözümü bu yazımızda.

teknik destek

Facebook güvenlik SMS kısa mesaj doğrulama kodu sorunu için başvuru adresi buradan facebook.com/help/contact/?id=352512044767949 yapabilirsiniz. İletişime geçmeden önce sim kartını başka cep telefonunda denemeniz önerilir.

Facebook başvuru formunda yer alan Sorun tanımını seçmeniz gerekiyor. Eğer hesabınız kilitlendiyse Kısa mesajları alma seçeneğini seçiniz. Hesabınızı etkinleştirmek istiyorsanız yani hesap açtınız ama kod gelmiyor veya bildirimler gelmiyorsa Kısa mesajları etkinleştirme seçeneği ile devam ediniz.

Facebook Hesabım Kilitlendi 

Operatör adını yazınız Turkcell, Vodafone veya Avea, mesajın gelmediği cep telefonu numarasını yazınız.

İletişim mail adresi Facebook hesabını açtığınızda kullandığınız şifresini bildiğiniz mail adresini yazınız.

Konunun açıklamasını detaylı yazınız başvuru yaptıktan sonra 24 saat bekleyiniz. Her hangi bir dönüş yapılmadıysa önem arz ediyorsa tekrar başvurunuz. Genelde net bir bekleme süresi bulunmuyor.

Not: Cep telefonu sim kartı değiştirdiniz veya başka bir operatöre geçiş yaptıysanız 72 saat bildirim alamazsınız.

Facebook kısa mesaj sorunu için bilgi alabilirsiniz.

Facebook Hesabım Kilitlendi Kod Mesaj Gelmiyor 

facebook kodu telefonuma gelmiyor,facebook sms gelmiyor

Facetbook güvenlik nedeni ile hesabımı kilitledi ve doğrulama sms kodu mesajı gelmiyor neden? Kilitlenen Facebook hesabı nasıl açılır? SMS sorunu çözümü 2016[/caption]

Son Güncelleme: 14.03.2017 02:18