Çin Kore Malı Telefonda Android Sürüm Güncelleme

media 4185

Son güncelleme 10 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Çin malı telefonda Android sürüm güncelleme veya rom atma nasıl yapıldığını anlatan başka konularımız sitemizde yer alıyor. Bu yazıda sadece ilgili programı gösterdik.

Çin ya da Kore Malı Cep Telefonunuzun Android Sürümü Güncelleme Yükseltme Yapmak İstiyorsanız ve Nasıl Yapılacağını Bilmiyorsanız Programla Yapabilirsiniz

teknik destek

Çin ve Kore malı Android cep telefonlarında açılmama ya da farklı sebeplerden dolayı sürüm güncellemesi yapmak istiyorsanız aşağıdaki programı Google’den aratıp indirip telefonunuza uygun sürüm rom’u bulup programla güncelleme yapabilirsiniz. 

Android Çin Kore Malı Android Sürüm Güncelleme Programı: MTK Flash Tool kullanılan programlardan biri. Bunun dışında odin adlı programda denenebilir.

Yazılım sırasında yanlış bir işlem veya yanlış bir rom cihazın açılmamasına ve yeniden rom atmanızı neden olabilir. Çok sık işlem yapılırsa donanımsal bir arızayla da karşılaşabilirsiniz.

Çin Kore Malı Cep Telefonlarında Android Sürüm Güncelleme Nasıl Yapılır,Çin Kore Malı Sürüm Yükseltme,Nasıl Yapılır,Nasıl Kurulur,Sürüm Atma,Program,Programları 

Son Güncelleme: 03.09.2019 08:24