Çalınan instagram hesap şifresini kurtarma parolasını geri alma

media 3808

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Çalınan instagram hesabını kurtarma ya da çalınan şifreyi nasıl geri alınır gibi arama yapanlar için kısa bir açıklama paylaştık. Instagram çalınan hesabı geri alma mümkün mü?

Bazıları çalınan hesapları geri aldıklarından bahsediyorlar. Çoğu para tuzağı olabiliyor. Hesabı geri almak için karşı tarafı hacklemek için bazı yöntemler uygulayanlar olabiliyor. Bu da zayıf bir ihtimalle olumlu oluyot. Çalınan instagram hesap şifresini kurtarma programı diye bir şey olmadığını belirtelim.

teknik destek

instagram şifremi ve mail şifremi bilmiyorum ne yaparım diyenler için ister instagram sayfasından destek oluşturursunuz ister kimlik ekran görüntüsü ile instagram’a başvuru yaparsınız. Not olarak hesabı açtığınızda gerçek bilgilerinizi kullanmış olmanız gerekiyor. Instagram sitesinden yardım almak istiyorsanız aşağıda bulunan yardım seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Kısaca instagram: Instagram’ın popüler olmasının nedenleri kolay fotoğraf düzenlemesini sağlaması.Fotoğraf filtreleme ve fotoğrafları bambaşka özellik katması. Instagram ayrıca hangi arkadaşınız Instagram uygulamasını kullandığını görebilmenizi sağlıyor. Bu özellikle instagram üzerinden bağlantı kurabiliyorsunuz ve fotoğrafları beğenme, yorumlama özelliğini kullanma. Etiketleme takip etme ve gizlilik ayarları ve dahası.

Instagram hesap kurtarma

Aşağıdaki iki verilen bağlantıyı inceleyiniz ve yorum yazmadan önce yapılması gerekenleri yaparak yardım isteyin. Instagram uygulamasından yardım merkezine girerek oradan da seçeneklere ulaşmaya çalışabilirsiniz. Uygulama girişinin altındaki yazılarla erişim yapabilirsiniz.
 

Instagram hesabım şifrem çalındı geri almak için başvuru adresi buradan Instagram sorun bildirme iletişim başvuru adresi buradan

Çalınan instagram Hesap Şifresini Kurtarma Parolasını Geri Alma

Hesap çalınma işlemlerin çoğu zayıf şifreden veya e-postaya atılan mail veya paylaşılan fake bağlantıyla ortaya çıkmakta. Güçlü şifre, telefonla doğrulama ve güvenilir olduğunuzdan emin olmadığınız hiç bir yerden hesabınıza girmezseni kolay kolay hesabınız hacklenmez. 

Son Güncelleme: 18.09.2019 17:56