Android AppBrain Ad Detector Reklam Engelleme Programı

media 2411

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Android AppBrain Ad Detector Reklam Engelleme Programı,Android Reklam Engelleme Uygulaması Programı Nasıl Kullanılır, Reklam Durdurma Yükleme indir

Android Reklam Engelleme Temizleme Kaldırma Programı

Android Reklam Engelleme Programı Nasıl Yüklenir? Android Reklam Engelleme Temizleme Uygulaması Programı indirme Yükleme.

teknik destek

Potansiyel kaygıları ve reklamlardan telefonunuzu ücretsiz! Bu uygulama gibi push bildirimleri, Masaüstü simgesi istenmeyen reklamlar (adware) veya gizlilik endişeleri (spyware) olarak telefonunuza yüklenen uygulamalar tüm sıkıntılar, algılar.

– Eğer rahatsız edici reklam bildirimleri (Airpush, Leadbolt) ve masaüstünüzde yer imleri kurtulmak için yardımcı olur.

– Uygulamalar mesajlarınızı veya hesaplarına erişmek için ve böylece gizlilik istila olabilir izinleri şeyin farkında ol, ya para mal olabilir servislerini kullanabilirsiniz, ve bunların kaldırılması ile size yardımcı olur.

Bu uygulama da dahil olmak üzere, apps 70 farklı yönleri üzerinde algılar:

– Böyle push bildirimleri (reklamlar ve olmayan reklamlar, Airpush, startApp, Leadbolt), masaüstünde istenmeyen simgeler koyarak ve bu konum, kişileri, mesajları veya hesaplarına erişmek için yeteneği gibi gizlilik ile ilgili endişeleri gibi endişeler.

– Android Reklam Ağları; Bu uygulamayı size söyler reklam ağları gibi Admob, Millennial Medya, Mobclix, Tapjoy, AdWhirl, Greystripe, InMobi, Airpush, startApp, Leadbolt, Pontiflex, MobFox, Komli Mobile, MoPub, MdotM gibi uygulamalar, gömülü , inneractive, Adlantis, Smaato, Daum, AppLift, Mediba, Cauly, YouMi, AdMarvel, madvertise, Sellaring, ve daha fazlası.

– Sosyal SDK, uygulamalar Facebook, Twitter4j, OpenFeint, HeyZap, Scoreloop, Twitter, ve daha fazlasını algılar.

Android AppBrain Ad Detector Reklam Engelleme Programı

Son Güncelleme: 30.03.2017 06:19