Instagram Video ve Resin indirme Programı APK

media 2411

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram'dan video ve resimleri indirmek istiyorsanız özellikler Android cep telefonlarıdan Google Play Store'den InstaSaver for instagram uygulaması indir belleğe at.

Instagram‘dan video ve resimleri indirmek istiyorsanız özellikler Android cep telefonlarıdan Google Play Store‘den InstaSaver for instagram uygulamasını indirerek videoları telefonunuzun hafıza kartına yada belleğine atabilirsiniz.

teknik destek

InstaSaver, Hashtag’leri kopyalamak için yardımcı olabilir. Telefonunuza veya tabletinize instagram mesajların görüntüleri ve videoları kaydetmek ilk uygulama kullanımı çok kolay, Insta & InstaSaver arasında hızlı ve sorunsuz bir geçiş.

Instagram Video ve Resim indirme Programı APK

İndirme görüntüleri ve videoları daha kolay ve hızlı olmamıştı, ve kopyalama metin veya sadece hashtag önce mümkün olmamıştı. Şimdi InstaSaver ile.

 

Telefonda galeride indirilen İlk uygulama, size mesaj açıklamasını kopyalamak için görübilinir. Bir tıklamayla InstaSaver gidin ve sadece tek bir tıklamayla instagram geri gidebilirsiniz. İlk uygulama size hashtags olmadan mesajlar açıklama veya kopya açıklamasından sadece Hashtag’leri kopyalama ihtimalini vermek.

URL‘yi yapıştırın ya da sadece bildirim çubuğunda InstaSaver simgesine tıklayın. Kopya instagram gelen “URL paylaş” ve resim, video kaydetme veya kopyalamak için, metni & Enjoy seç.

Son Güncelleme: 18.03.2017 04:10